banner564

Şanlıurfa’da yaklaşık 200 kişi aynı anda çiğ köfte yoğurdu

Hülya Koçyiğit destek verdi

Şanlıurfa’da yaklaşık 200 kişi aynı anda çiğ köfte yoğurdu
banner598

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince ikincisi düzenlenen Uluslararası Urfa İsot Festivali (URFES) kapsamında düzenlenen çiğ köfte şenliğine katılanlar, kentin tescilli lezzetlerinden olan en güzel çiğ köfteyi yapmak için yarıştı. 

Hamarat Eller Çarşısı'nda yapılan etkinliğe katılan ve aralarında Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Peltek'in de bulunduğu yaklaşık 200 kişi aynı anda çiğ köfte yoğurdu. 

Ünlü sanatçı görevde

Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit de etkinlikte çiğ köfte yoğurdu. İsot ve biber salçası yapımına da katılan Koçyiğit, evlenecek bir çifte de çiğ köfte ikram edip fotoğraf çektirdi. Ekmeğe biber salçası sürerek yiyen Koçyiğit, "En güzel sabahlar isotla başlar" diyerek, halk oyunları ekibiyle birlikte halay çekti.
Kadın, çocuk ve yaşlıların yer aldığı etkinlikte ilginç anlar yaşandı.
Yarışmanın sunuculuğunu yapan komedyen Yavuz Seçkin'in şakaları ve taklitleri izleyenleri güldürürken, etkinliğin sonunda hazırlanan çiğ köfte, alandaki vatandaşlara ikram edildi. 
Festival bugün gerçekleştirilecek çeşitli etkinliklerin ardından sona erecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474