banner564

Çok sayıda tutuklu var

Güney Kıbrıs’ta bir ayda 45 kilodan fazla hintkeneviri ele geçirildi

Çok sayıda tutuklu var
banner598

   Rum Narkotikle Mücadele Biriminin, Güney Kıbrıs’ta, Larnaka ilçesinde gerçekleştirdiği iki ayrı operasyon çerçevesinde bir ay da 45 kilodan fazla hintkeneviri (marihuana) ele geçirdiği belirtildi.

   Son olayın geçtiğimiz perşembe akşamı Larnaka’ya bağlı Livadia’da meydana geldiğini ve polisin gerçekleştirdiği operasyon sonucunda 28 ve 40 yaşlarında iki kişinin tasarrufunda 3 kilo 220 gram hintkeneviri ele geçirdiğini yazan Politis gazetesi, söz konusu kişilerin tutuklanarak mahkemeye sevk edildiklerini ve mahkeme tarafından 7 gün gözaltında kalmalarına karar verildiğini belirtti.
   Soruşturma memurlarının tutuklanan iki kişinin uyuşturucu maddeyi iç piyasaya sızdıran bir çetenin üyeleri olduğunu düşündüğü ve bu kişilere uyuşturucu maddeyi sağlayan kişinin arandığı kaydedildi.
   Gazete Rum polisinin 5 Ocak tarihinde gerçekleştirdiği bir operasyonda ise 42 kilodan fazla hintkeneviri ele geçirdiğini ve olay sonucunda 21 yaşında Arnavutluk kökenli bir şahıs ile 57 yaşındaki bir Kıbrıslı Rum’u tutuklandığını da anımsattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474