banner564

Kralın oteli: Golden Sands

İngiliz gazetesi, Maraş’ın ‘Akdeniz’in Las Vegas’ı’ olması yönünde bir plan hazırlandığını, bölgeye milyarlarca Sterlinlik yatırımın geleceğini yazdı

Kralın oteli: Golden Sands
banner598

   İngiltere'de yayımlanan "Daily Express" gazetesinin ‘Maraş'ın Akdeniz'deki Las Vegas'a dönüştürülmesi planı’yla ilgili haberi Güney Kıbrıs’ta geniş yankı yarattı.

   Alithia gazetesinin haberine göre “Daily Express” haberinde, bunun; dünyanın farklı bölgelerinden milyarder iş insanlarından oluşan bir konsorsiyum teklifi olduğu belirtildi.
Haberde bu önerinin, otelcilik sektöründe başarılı olan ve Maraş bölgesini bir milyar sterlinlik girişim için en iyi yer olarak görenler tarafından da desteklendiği ifade edildi.
   İngiliz gazetesi; bu planın, Birleşmiş Milletler ve Rum Yönetimi tarafından engellenebileceğini, ayrıca Kral Charles için de sorun yaratabileceğinden söz etti.
Gazete; Maraş sahilinde bulunan ‘Golden Sands’ isimli otelin Kral Charles’a ait olduğunu iddia ederken, bu bilginin İngiliz Kraliyet ailesi tarafından yalanladığını da anımsattı.
   İngiliz gazetesi Maraş’la ilgili planın; lüks otelleri, onlarca casino’yu, mağazaları, pahalı restoranları öngördüğünü yazdı. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasan Nuri
Hasan Nuri - 3 ay Önce

Maraş’ın BM dışında açılabilmesi için İngiltere’nin BMGK’yinden ayrılması gerekiyor ? BMGK Kararı olan Maraş’ın BM dışında açılabilmesi mümkün değildir ??

Mete Güneyhan
Mete Güneyhan - 3 ay Önce

Yahu bu mammadan bir otelcik da bize düşer mi acaba. Yoksa garkariyalar hepsini yer mi bunların

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473