banner564

Parayı veren pasaport aldı

Rum Yönetimi’nin, silah tüccarları ve uyuşturucu baronlarına da vatandaşlık verdiği açıklandı

Parayı veren pasaport aldı
banner598

 Rum Yönetimi’nin 2004-2021 yılları arasında yılında silah tüccarı, uyuşturucu baronu ve istihbarat ajanı olan kişilere vatandaşlık verdiği ortaya çıktı.

  Haravgi gazetesi manşetten aktardığı haberinde, 759 yatırımcının “altın pasaport” aldığını, ancak sonrasında yatırımlarını iptal ettiğini; 1938 kişinin de yatırım yaptığına dair beyanda bulunduğunu, ancak taşınmaz devrinin hiçbir zaman yapılmadığını yazdı.
   Gazete, Sayıştaylık raporuna dayandırarak aktardığı haberinde, vatandaşlık verilen yabancı istihbarat teşkilatı ajanlarının KKTC’ye düzenli ziyaretler gerçekleştirdiği iddiasına da yer verirken, vatandaşlık alan kişiler arasında El Kaide terör örgütüyle bağlantısının bulunanlar olduğunu kaydetti.
   Haberde, hangi yıllarda kimlere vatandaşlık verildiğiyle ilgili detaylar aktarılarak, durumun bugüne kadar tespit edilenden çok daha ciddi olduğu ifade edildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Yine yeni yeniden İngiliz Muhibbi palikarya çamaşır yikayicisi iş başında adam diyorki pasaportlar suçlulara mafyaya teröriste dağıtıldı satıldı Rum bunu savunmuyor sen savunuyorsun ne oldu sahiplerinin ayağına taş mu deydi yazıklar olsun koca adamsın savundugun şeylere bak

Hasan Nuri
Hasan Nuri - 2 yıl Önce

Parayı veren Kıbrıs Cumhuriyeti Pasaportu aldı da ! Bizler KKTCde golifa gibi beleş Vatandaşlıklar dağıtmadık mı Yani !!

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Sen vatandaşlığı kime verdin TC den gelenlere ne oldu çok mu koydu İngiliz Muhibbi İngiliz yancı yalamalari

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Artık bu yorumdan sora size İngiliz buldog hasan diyecegiz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473