banner564

Rumlara moral dopingi

Suudi Arabistan Veliaht Prensi, Güney Kıbrıs’ı ziyaret edecek

Rumlara moral dopingi
banner598

   Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis, resmi temaslarda bulunmak için gittiği Riyad’da, Suudi Arabistan’ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman’ı adaya davet etti. Salman bu davete olumlu karşılık verdi.

   Fileleftheros gazetesi Rum Yönetimi Başkanı ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi’nin görüşmesinde iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da ileriye götürülmesi konusundaki ortak iradenin dile getirildiğini yazdı.
   Gazete, Rum Başkanlığından yapılan açıklamaya dayanarak görüşmenin dün öğleden sonra gerçekleştirildiğini ve görüşmenin ardından ise Anastasiadis’in, Prens Muhammed Bin Salman’ın, onuruna verdiği yemeğe katıldığını belirtti.
   Habere göre Anastasiadis’e ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Yoannis Kasulidis, Enerji, Ticaret ve Sanayi Bakanı Natasa Pilidu, Başkanlık Müsteşarı Kiriakos Kusios ve Hükümet Sözcü Vekili Niovi Parisinu eşlik etti.
   Hükümet Sözcü Vekili Parisinu konu hakkında yaptığı açıklamada, Anastasiadis ve Suudi Arabistan veliaht Prensi Muhammed bin Salman arasındaki görüşmede ve yemek çerçevesinde Ukrayna’daki durum, küresel düzeyde gelişmelerin nasıl şekilleneceğinin yanı sıra, Kıbrıs sorunundaki ve Doğu    Akdeniz’deki mevcut durum, Euroasia Interconnector’ün inşası gibi enerji sektörüne ilişkin konuların ve ikili ilişkilerin ele alındığını belirtti.
    Parisinu, her iki tarafın, turizm alanındaki iş birliğinin geliştirilmesi yönündeki iradesini dile getirdiğini ayrıca iki ülkenin sunduğu yatırım fırsatlarının gündeme getirildiğini ifade etti. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
hasan saltanat
hasan saltanat - 2 yıl Önce

Bizimkiler gibi ah vah devletleri dunyada ha bira insanlarini oyalatiyorlar.Hakkaden demokrasi icin var olmak isteseler daha guzel pozlar verirlerdi bu acaip gidisatta.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Baskasinin bilmemnesiyle gerdege girmeye kalkanların hali son örnekte olduğu gibi bellidir

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473