banner564

Sınır kapıları açılmıyor

KKTC ile Güney Kıbrıs arasındaki sınır kapılarının, liderler arasında varılan uzlaşıya rağmen kapalı kalacağı ifade edildi.

Sınır kapıları açılmıyor
banner598

Fileleftheros gazetesi “Tatar’ın İstediği Oldu- Sınır Kapıları Anastasiadis-Akıncı Anlaşmasına Rağmen Kapalı Kalıyor” başlıklarıyla manşete çektiği haberinde, sınır kapılarının kapalı kalacağını, çünkü dün gece geç saatlerde edinilen son bilgilere göre, Kuzey Kıbrıs makamlarının başlangıçtaki pozisyonlarını değiştirmediklerini yazdı.
Gazete, tüm bu gelişmeyle ve olguların değişmemesi durumunda, KKTC’de ikamet eden öğrencilerin eğitim yılını ve sınavlarını kaybetme tehlikeleri olduğunu, aynı zamanda Rum kesiminde çalışan Kıbrıslı Türklerle ilgili problemin de ciddi olduğuna işaret etti.
Son 24 saat içerisinde gerçekleştirilen çabalara rağmen, Kıbrıs Türk tarafı açısından bir farklılaşma olmadığına dair bilgiler bulunduğunu belirten gazete, bundan ötürü, sınır kapılarının bilinmeyen bir süre daha kapalı olacağını yazdı.
Öte yandan Rum Yönetimi makamları “sınır kapılarının açılması için hazır olduğunu” bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2020, 10:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dogrucu
Dogrucu - 4 yıl Önce

Dogru karar. Tebrikler. Bu sartlarda sinirlari acmak bizim icin tehlikeli. Ne guzel ulkemizde salgin bitmis durumda ancak bazilari bu rahata alisti degerini bilmiyor galiba sinirlari limanlari acalim falan diyorlar. Salginin ne kadar ciddi oldugunu anlayamayan kisiler bunlar ve sonucta bilim kurulu (yani bu isin ciddiyetini bilen kisiler) dogru karar vermisler. Tebrikler. Hicbirsey anlamiyorsaniz Yeni Zelandanin nasil kurallar aldigini nasil kapilari kapali tuttuguna bakin ve bir ulkede salginin bitmesinin NE KADAR DEGERLI oldugunu anlamaya calsin.

Türk gucu
Türk gucu - 4 yıl Önce

Yakında o kapıları tamamen açacaz şu suriye libyayi da halledelim de

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473