banner564

Şok baskın

Interpol tarafından aranan çete üyeleri Baf Havaalanı’nda yakalandı

Şok baskın
banner598

    Rum polisinin, İnterpol’den aldığı bilgi doğrultusunda önceki gün Baf Havaalanı’nda Estonya uyruklu dört kişiyi tutukladığını bildirdi.

   Alithia gazetesi, söz konusu şahısların Baf Havaalanı’na gelişlerinin ardından Rum polisince durduruldukları, valizlerinde yapılan aramada 268 adet sahte kredi kartı, iki dizüstü bilgisayar ve üç cep telefonuna el konulduğunu belirtirken, şahıslar hakkında dolandırıcılık ve belge sahteleme suçlarından beş gün tutukluluk kararı verildiğini yazdı.

Ağacın altında TNT

   Bu arada Rum polisi, Limasol-Baf yolu üzerinde bir ağacın altında gömülü TNT tipi patlayıcı madde ele geçirdi.
   Fileleftheros gazetesi, Rum polisinin aldığı bir ihbar sonucu, Limasol-Baf ana yolunda, “İpsona” köyü yakınlarındaki bir açık arazide, ağaç altına gömülü naylon poşet içerisinde, 670 gram ağırlığında TNT tipi patlayıcı ele geçirdiğini, incelemelerin sürdüğünü yazdı.
   Gazete bir diğer haberinde ise, Rum polisinin dün ve önceki gün “Ayios Demetios” (Metehan) sınır kapısında gerçekleştirdiği kontrollerde iki ayrı olayda, KKTC’den Güney Kıbrıs’a kaçak tütün ve sigara geçirilme girişimini tespit ettiğini bildirdi.
    Habere göre, önceki gün Metehan sınır kapısında Güney’e geçmek isteyen bir Kıbrıslı Türk’ün aracında yapılan kontrolde, 7 karton sigara ve bin 250 gram tütün ele geçirildi.
   Sigara ve tütünlere el konulurken, söz konusu Kıbrıslı Türk’e 860 Euro para cezası, el konulan aracının iadesi için ise ayrıca 540 Euro ceza kesildi.
   Gazete, yine Metehan sınır kapısında yapılan kontroller sırasında, Bulgaristan vatandaşı olan bir kişinin aracında 9 karton sigara ve 1000 gram tütün ele geçirildiğini, söz konusu şahsa toplamda 1400 Euro para cezası kesildiğini yazdı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473