banner564

Son 4 yılın rekoru

Şubat ayında Larnaka ve Baf havaalanları 454 bin yolcuya hizmet verdi

Son 4 yılın rekoru
banner598

  Güney Kıbrıs’ın Larnaka ve Baf havaalanlarının Şubat ayında 454 binden fazla yolcuya hizmet verdiği açıklandı. 

   Havaalanları işletmecisi Hermes Airport’s tarafından yapılan açıklamada, bu trakamın Koronavirüs öncesindeki rakamların üzerinde olduğuna dikkat çekildi.
  Dış ülkelerde turizm tanıtımlarının yoğun bir şekilde gerçekleştiğini ve adayı ziyaret eden turist sayısının arttığını belirten şirket yetkilileri, yeni uçuş noktaları üzerinde durulduğunu belirtti.
   Politis gazetesi deTurizm Müsteşarlığının uçuş programı olan tüm turizm pazarlarına girmek için 17 milyon Euro’luk ödeneğin serbest bırakılmasını talep ettiğini bildirdi.
   Habere göre; meclise sunulan talebin gerekçe yazısında “Google ve Meta’da reklam, tanıtım, pazarlama, seyahat acenteleri ve havayolu şirketleriyle sözleşmeleri yenilemek, turistik hareketliliğin düşük olduğu Kasım-Nisan döneminde turist çekmek için kullanılacağı" kaydedildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
murat
murat - 1 yıl Önce

geçen gün sayın erhan arıklı deprem söylentileri yüzünden kıbrısa turist gelmeyeceğini söyledi ve böyle düşünen kişilerde fazla...e peki güney kıbrıs nerede kıbrısta değilmi...turist bir şekilde geliyor göründüğü gibi depremin arkasına sığınmayalım...turizm bitmez...

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473