banner564

Yürüyüş, Güneydeki siyasileri mutlu etti 

‘Kurtulma çabası’

Yürüyüş, Güneydeki siyasileri mutlu etti 
banner598

   Kuzey Kıbrıs’ta bazı siyasi partilerin desteğiyle gerçekleşen  ‘Demokrasi ve İrade Yürüyüşüne’ AKEL’den sonra diğer bazı Rum partileri de destek verdi.

   Fileleftheros gazetesi, Rum siyasi partilerin, yürüyüş ile ilgili değerlendirmelerine yer verdi. 
Habere göre DİSİ, yürüyüşün; “Kıbrıs Türk toplumunda, gerek kendilerinin gerekse tüm Kıbrıs’ın vesayet tehlikesini gören sağlıklı dinamiklerin var olduğunu” ortaya koyduğunu savundu.  
   Ekologlar ve Vatandaşlar İşbirliği, KKTC’de gerçekleştirilen yürüyüş nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.  Ekologlar, yürüyüşü ayrıca “Kıbrıslı Türklerin, “Türkiye’nin boğucu kucaklamasından ve rehberliğinden kurtulması” çabası şeklinde değerlendirdi ve buna destek belirtti. 
   Rum Vatandaşlar Hareketi “Kıbrıslı Türklerin, Türkiye’nin, işgal ve bölünmüşlükle, Kıbrıslı Türklerin ve genel olarak Kıbrıs’ın çıkarlarına değil, kendi çıkarlarına hizmet ettiği bilincinde olduklarını” umut etmek istediklerini ifade etti. 
   DİPA ise açıklamasında “Kıbrıslı Türklerin bu reaksiyonun ve genel olarak Kıbrıs Türk toplumundaki gerçek ılımlı seslerin daha da büyümesi”, şeklindeki beklentisini dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2020, 11:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
Xyz
Xyz - 3 yıl Önce

Sünnetsiz yalakalari

Xyz
Xyz - 3 yıl Önce

Tohum bozuk tohum bunların genetiği palikarya sünnetsiz dopingli

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473