banner564

10 dakika arayla iki kundaklama

Elektrik panosuna ve park halindeki aracın üzerine benzin dökerek ateşe veren iki zanlı tutuksuz yargılanacak

10 dakika arayla iki kundaklama
banner598

Lefkoşa’ya bağlı Haspolat’ta yarım inşaat ile bir aracı kundaklayan 17 yaşındaki G.C. (E) ile 19 yaşındaki Kamil Canyalçın dün mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada zanlıların yarım inşaatın elektik panosunun üzerine yanıcı madde döküp ataşe verdikten 10 dakika sonra bir şahsa ait aracı kundakladıkları açıklandı. Zanlıların olay esnasında alkollü oldukları belirtildi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlıların alkol tesiri altında 30 Temmuz 2021 tarihinde saat 04.20 sıralarında Haspolat Özgür Özada Sokak’ta bulunan yarım inşaat halindeki binanın elektrik panosu üzerine yanıcı madde dökerek, ateşe verdiklerini söyledi. Polis, pano ve elektrik kablolarının tamamen yanarak, kullanılmaz hale geldiğini ifade etti. Polis memuru, zanlıların ayrıca 30 Temmuz 2021 tarihinde saat 04.30 sıralarında Haspolat’ta sakin A.T.’ye ait ikametgâhının avlusu içerisinde bulunan NC 259 plakalı salon aracın üzerine yanıcı madde dökerek, kundakladıklarını ifade etti. Polis, aracın tamamen yanarak kullanılmaz hale geldiğini açıkladı. Polis, olayın ardından zanlıların tespit edilerek, tutuklandıklarını söyledi. 
Polis, zanlıların 2 gün tutuklu kaldıklarını, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminat talep etti.  
Mahkeme, ikişer kefilin 250’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imzalaması, zanlıların 12 bin 500’er TL nakit teminat yatırması şartlarıyla tutuksuz yargı kararı verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 3 yıl Önce

BASIN OLARAK,KAMERA KAYDINIZ VAR MI ??? ŞAHİDİNİZ VAR MI ??? YARGI SÜRECİ BİTMEDEN VE SİZ EY BASIN, BU FERTLERİ DİNLEMEDEN NASIL OLYOR DA BUNLARIN KUNDAKLADIKLARINI YAZABİLİYORSUNUZ??? BU ASLA KABUL EDİLEMEZ.YA BİR KOMPLO VEYA İFTİRA İSE O ZAMAN SİZE TAZMİNAT DAVASI AÇABİLİRLER YARGI SÜRECİ BİTİNCE.AĞZINIZDAN ÇIKANI ,KULAĞINIZ İŞİTMELİ.!!!1

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473