banner564

2024 için umutlu

Gavani, 2023’ün tüm dünyada olduğu gibi KKTC’de de zorluklarla dolu bir yıl olduğunu belirtti

2024 için umutlu
banner598

Kuzey Kıbrıs Genç İş İnsanları Derneği’nin (GİAD) düzenlediği 2024 Yılbaşı Balosu gerçekleşti.
Balo, cumartesi günü Girne’de Pia Bella Otel’de yapıldı. Baloya, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ile eşi Sibel Tatar’ın yanı sıra bazı devlet ve iş dünyası yetkilileri katıldı.
GİAD Başkanı Orhan Gavani’nin açılış konuşmasını yaptığı baloda, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar da konuklara hitap etti.
Baloda, “89’dan Bugüne GİAD” isimli video gösterimine de yer verildi. Ardından, etkinliğe katkı koyan sponsorlara plaket takdim edildi. Gecede, sanatçı Eril Cambaz ile ekibi sahne aldı.
GİAD Başkanı Orhan Gavani açılış konuşmasında, iş dünyasının ve toplumun farklı kesimlerini bir araya getirmenin mutluluğunu dile getirerek, etkinliğin başarısına katkı sağlayan sponsorlar ve GİAD üyelerine teşekkürlerini iletti. Gavani, 2023 yılının tüm dünyada olduğu gibi ülkede de zorluklarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, 2024 yılında GİAD’ın geçen günlerde onaylanan TURKONFED üyeliği ile pekişen uluslararası temasları sayesinde edindikleri vizyonları ülkemize getirme hedeflerini vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Tatar gecede yaptığı konuşmada, Doğu Akdeniz’de bağımsız bir Türk Devleti olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin desteğiyle gelişip kalkınmaya devam ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Tatar, devletin varlığı ve güvencesinin önemini belirterek, güvenli bir ortamda yatırımların zaman içerisinde arttığını dile getirdi. 

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2023, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473