banner564

3 tane çıplak resim

14 yaşındaki sevgilisi ile cinsel ilişkiye girmekle suçlanan ancak mahkemede ‘Onu tanımıyorum’ diyen Mert Erol’un cep telefonu incelendi

3 tane çıplak resim
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Çayırova köyü yakınlarında, 14 yaşındaki kız ile cinsel ilişkiye girerek, 16 yaşından küçük kız çocuğuna cinsel tecavüz suçunu işlediği iddia edilen 22 yaşındaki Mert Erol isimli zanlı dün ek tutukluluk istemi ile İskele Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Ziyamet Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mert Erol, zanlının 2016 yılı temmuz ayı içerisinde, 14 yaşındaki kız arkadaşını ailesinin izni olmaksızın aracında alıkoyduğunu ve Çayırova köyü çıkışında boş bir araziye götürerek ters ilişkiye girdiğini anımsattı.
Müştekinin kendilerine verdiği beyanlarında, zanlının diğer cep telefonunda kendisine ait 3 tane yarı çıplak resmin bulunduğu bilgisini aldıklarını aktaran Köse, soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirterek, mahkemeden süre talep etti.
Öte yandan zanlı polis tarafından gözaltına alındığında verdiği ifadesinde müştekiyi tanımadığını beyan etmişti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının 4 gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Aralık 2016, 09:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474