banner564

7 gram için 5 bin ödedi

Uyuşturucuyla yakalanan İsmail Güloğlu, teminatla serbest kaldı

7 gram için 5 bin ödedi
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyon sonucu, evinde 7 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde bulunan İsmail Güloğlu hakkındaki soruşturma tamamlandı.
Zanlı dün teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı. Zanlı 5 bin TL nakit teminat ve 100 bin TL’lik şahsi kefaletle serbest bırakıldı. 
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Hüseyin Özdesoy, 5 Şubat 2021 tarihinde, zanlının tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunu öğrendiklerini ve ikametgâhına baskın yaptıklarını söyledi. 
Polis, yapılan arama sonucunda, yatak odasında, komedin çekmecesinde 7 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildiğini anımsattı. 
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren polis, zanlının, mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Tutku Candaş, zanlının 5 bin TL nakdi kefalet ödemesi ve bir kişinin 100 bin TL şahsi kefalet senedi imza etmesi şartları ile davaları görüşülünceye kadar serbest bırakılmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2021, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473