Suna ERDEN
Başkent Lefkoşa’nın göbeğinde, önceki sabah yaşanan zorbalık bu kadarına pes dedirtti. Akrabaları ile alay ettiği iddiasıyla, M.H. (E) isimli müştekiyi “Sadece konuşacağız” diye kandırarak araçlarına bindiren Nurullah Batıray, Mehmet Sert ve Mehmet Ali Kesin, adı edileni Çağlayan Parkı’na götürdükten sonra araçtan indirerek feci şekilde dövdü. Zanlılar, kısa sürede yakalanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meselenin olgularını aktaran polis memuru Şefik Karabardak, 21 Aralık 2022 tarihinde, saat 10.30 raddelerinde, zanlıların, BMW marka araca akrabalarına alay ettiği gerekçesi ile konuşmak için kandırarak aldıkları M.H isimli şahsı Çağlayan Parkı’na götürüp, burada araçtan indirerek vücudunun muhtelif yerlerine yumruk vurup, yere düşürüp kafasını yere vurduktan sonra konu aracın içerisinden çıkardıkları tahta sopayı gösterdiklerini açıkladı.
Zanlıların kısa sürede yakalandığını belirten polis, soruşturmanın yeni başladığını bildirdi ve mahkemeden süre talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların bir gün tutuklu kalmasına emir verdi.
Akrabalarıyla ‘Alay etmiş’
“Gel konuşalım” diyerek Çağlayan Parkı’na götürdükleri adamı feci şekilde dövdüler
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

