banner564

Anneler günü arifesinde şok olay

Anneler günü arifesinde, 2 evladının bacaklarını kızgın bıçak ile çizdiği ve şiddet uyguladığı iddia edilen Yüsra Bozkurt tutuklandı

Anneler günü arifesinde şok olay
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da 1 Mayıs tarihinde duyanların kanını donduran bir olay yaşandığı iddia edildi, Yüsra Bozkurt isimli bir annenin, yaşları 5 ile 6 olan iki kızının bacaklarında kızgın bıçak ile çizikler atarak şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Polis, Yüsra Bozkurt’u suça bağlayıcı ifade ve doktor raporu temin ettiğini açıkladı. Zanlı Yüsra Bozkurt, dün tutukluluk istemi ile Gazimağusa’da nöbetçi mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Engin Yıldız, zanlının, 1 Mayıs 2020 tarihinde, Gazimağusa’da, yaşları 5 ile 6 olan iki kız evladının bacaklarını kızgın bıçak ile çizerek şiddet uyguladığını söyledi. 
Olayın polisin bilgisine 8 Mayıs 2020 tarihinde getirildiğini belirten Yıldız, zanlıyı suça bağlayıcı doktor raporu ile tanık ifadelerinin temin edildiğini söyledi. 
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildiren Yıldız, mahkemeden süre talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren nöbetçi Yargıç, zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.
 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2020, 05:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemal Biçmen
Cemal Biçmen - 4 yıl Önce

Kadın bir tutukluya erkek polis memurunun eli ile dokunmasi etikmidir? Dogrumudur?!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474