banner564

Bakan çark etti: Gelenler negatif

Sağlık Bakanı Ali Pilli ülkeye giriş yapan şüpheli vakaların testlerinin negatif çıktığını açıkladı

KKTC’ye Girne limanından giriş yapan kişinin corona virüslü olduğuna yönelik haberler ve bu konuda yaptığı ilk konuşmada bunu doğrulayan Sağlık Bakanı Ali Pilli öğleden sonra yeniden kürsüye çıktı ve bu kez sabah söylediğini değiştirdi. Bakan Pilli Meclis’te yeniden kürsüye geldi ve bu sabah Girne limanından ülkeye giriş yapan anne ve çocuğunun testlerinin negatif çıktığını açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2020, 10:16
YORUM EKLE
YORUMLAR
Tuncer ozlatif
Tuncer ozlatif - 4 yıl Önce

Yorum yok

Ali
Ali @Tuncer ozlatif - 4 yıl Önce

Sadece yorum yok diyerek yeterince yorum yaptiniz zaten. Cok haklisiniz. Sozun bittigi yerdeyiz.

Ali
Ali - 4 yıl Önce

Sayin Pilli nin laflarini tuzlayarak yemek lazim. Yarin bir bakarsiniz : " Vaka varmis da bana soylememisler , ben nerden bileyim" diyebilir yani ona gore. Adamin laflarinin tavuk boku gadar degeri yok yani. Birgun : " Jetle gelenler karantinaya uydu" diyor, ertesi gun" Uymamislarsa ben bilemem" diyor. Bu sabah " Girnede vaka var" diyor , aksam " yokmus ben nerden bileyim" diyor. Hani bunlara guvenip de acilim yapacgiz ve bunlar covid in ulkeye girmesini engellyecekler. :)) Buna kendileri bile inanmiyorlar bence.

Mustafa
Mustafa - 4 yıl Önce

"Dotumuze semsiye girmistir ,fabrika cikisi yesil renktir ,ama iceri baktigimizda beyaz renk oldugu anlasilmistir " adli aciklama olmus. ????????????

Salın bizi gidelim
Salın bizi gidelim - 4 yıl Önce

Yav Türkiye'ye dönemiyoruz aylardır. Uçak biletim 5 kere iptal oldu. Kesin bilgi verin artık. Deniz yolları açık neden uçuşlar kapalı neden kimse açıklamıyor.

Neriman gunduz
Neriman gunduz - 4 yıl Önce

Senin pilin bitti

Mehmet ali  polat
Mehmet ali polat - 4 yıl Önce

Dogru habet

Ali,ye
Ali,ye - 4 yıl Önce

sen zannediyormusun KKTC de cov19 yok. Sadece aciklamak mecmureyiti olmadigindan aciklamadilar.

Ali
Ali @Ali,ye - 4 yıl Önce

KKTC de Covid olma ihitmal SU ANDA cok dusuk. Yani ACILIMDAN ONCE covid vakasi bulunmasi nerdeyse imkansiz, cunku 75 gundur vaka yok. Eger olsaydi , yani iki bucuk ay once TEK BIR vaka bile olsaydi su anda sayilari yuzlerce hatta binlerce vakaya ulasirdi ve bunu saklamak imkansiz olurdu . Kisacasi KKTC de SIMDI covid yok. Bunda nemin olabilirsiniz. Ancak YENI VAKALAR i galiba ithal etmeye baslayacasgiz yakinda. 1 Temmuz acilimyla tekrardan ulkemize COVID i BiLE Bile getiriyoruz. Herhalde dunyada bu salakligi yapan te ulke biz olacagiz. Bu da bir rekor olacak herhalde :/

Bülent
Bülent - 4 yıl Önce

????????????????????????????????????????????????


SIRADAKİ HABER

banner608

banner474