banner564

Besim Tibuk’un oğlu Murat Tibuk 6 bin adet test kitini özel uçakla adaya getirdi

‘Elimizi taşın altına koyduk’ 

Besim Tibuk’un oğlu Murat Tibuk 6 bin adet test kitini özel uçakla adaya getirdi
banner598

Merit Otellerinin bağlı olduğu Net Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk’un oğlu Murat Besim Tibuk, Sağlık Bakanlığı’nın ihtiyaç duyduğu 6 bin adet test kitini özel bir uçak kiralayarak adaya getirdi.
Bazı internet sitelerinde ve sosyal medyada yer alan haksız eleştiriler sonrasında sosyal medya hesabından açıklama yapmak zorunda kalan Murat Tibuk, test kitlerinin Ercan hava alanında Sağlık Bakanlığı yetkililerine teslim edildiğini söyledi.

Murat Besim Tibuk şöyle dedi:
"NET Holding ve Merit Hotel’leri olarak elimizi taşın altına koyduk. Bu virüs ile savaş kapsamında KKTC Sağlık Bakanlığımıza 6000 adet hızlı tanı kiti bağışı ve lojistiğini üstlendik. Bu kötü dönemde bizim yüzümüzü güldüren bir olay oldu en azından. Yorucu oldu ama buna değdi. KKTC Sağlık Bakanlığı'na da bu süreçte destekleri için şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2020, 13:57
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hasibe özbulur
Hasibe özbulur - 4 yıl Önce

Bu zor gunlerimizde bize maddi ve manevi yardim talebinde bulunan ayrica bizim sıkıntılarımızı paylaşan bizi yüz üstü bırakmayan BAY Saygıdeger Büyügümüz Besim Tibük ve onun çok degerli oglu Murat Tibüke çok teşekkür ederim Saygılar Hasibe özbulur ve Remzi özbulur Ailesi

HASİBE ÖZBULUR
HASİBE ÖZBULUR - 4 yıl Önce

TEBRİKLER' NET'HOLDİNG

Aydın ÇAKMAK
Aydın ÇAKMAK - 4 yıl Önce

TEBRİKLER, NET HOLDİNG

Aziz M Kent
Aziz M Kent - 4 yıl Önce

Sn Besim Tibukun oglu Murat Tibuk gencimize sahsim ve camiam Adina tesekur ederim yaptigini insAllah baskalarina da ornek olur

Hilal Güvercin
Hilal Güvercin - 4 yıl Önce

Bu sıkıntılı dönemde İnsanların yararına yapılan her ne olursa olsun yapandan ve katkı koyan herkesten Allah razı olsun

Calumento
Calumento - 4 yıl Önce

Kıbrısta faaliyet yürüten Türkiyeli bir holding varmış
Bu holding borsadaki hisse senetlerini dip fiyattan yakın
çevresine satın alma talimatı vermiş . Yakın çevresi bu holdingten aldıkları paralarla hisseleri satın almışlar.
Bir süre sonra bu holding Türkiyede milli piyango ihalesine girmiş verilebilecek en yüksek teklifi vermek suretiyle ihaleyi almış fakat bir kuruş ödeme yapmadan 6 ödeme süresi almış .
6 ay içinde holdinglerinin reklamını milli piyangoyu aldık büyümeye devam ediyoruz demek suretiyle hisse senetlerinin fiyatını artırmışlar.
Holdingin malum sahibi Amerika avrupada kapı kapı dolaşmış olmayan parayla aldıkları ihaleye müşteri aramışlar bulamayacaklarını anlamaları tam 5 ay zaman almış kendilerine tanınan sürenin bitmesine 1 ay kala tavan yapmış hisse senetlerini satıp 200.000.000 euro değerindeki parayı ceplerine indirmişler. Ardından biz bu parayı ödeyemiyoruz diye ihaleden çelikmişler .
Çekilme bedeli olarak çok cüzi bir katılım payı ödemişler.
Kurnaz holding sahibi bu parayla mutlu mesut yaşamaya başkamış.
Sonrada vatan millet sakarya hesabı tv kanalı açıp millete ahlaklı siyaset nutukları atmaya başlamış.
Bu sayede popülaritesini arttırmışta arttırmış
kendisine yanaşan Kktc li bakanlarla yeni yeni serüvenlere atılmaya başlamış
ee ben hepsini birden anlatmayım yoğun istek ve talep olursa parça parça anlatayım bu değerli holdingin marifetlerini .
Eee hal böyle olunca özgüven tavan yapmış holding patronu Türkiyenin başkanına dil uzatıncada sarı kart görmüş ilk sarı kart cezasınıda tv kanalının yayını kesilmesiyle başlamış bu daha bir başlangıç gibi görünüyor bakalım daha neler çıkacak hep birlikte izleyelim yarınlar daha neler gösterecek.

Cypriot
Cypriot - 4 yıl Önce

O gelen uçakta başka neler geldi onu araştırın neden testler bagajda değilde uçağın içinde geldi bagajda ne vardı kutular uçağın içinde geldi haberde bir detay var daha sonra birleşik arap emirliklerinden gelecek şahıslar kimler ne için geliyorlar hani kıbrıs vatandaşı dışında kimse adaya giremiyordu dubaiden buraya ne için geliyorlar özel kumar oynamak için herhalde çünkü tatilmi yapacaklar burda gezmeyemi geliyorlar bu durumda hiç anlamış değilim asıl bunun sorulması lazım.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473