banner564

Bilinci kapalı

Sınırüstü köyünden İskele’ye ilaç almaya giden Derviş Akan, dönüş yolunda geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralandı

Bilinci kapalı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Ercan-İskele anayolu üzerinde dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, 35 yaşındaki Derviş Akan ağır yaralandı. Akan’ın aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu direksiyon hakimiyetini kaybettiği; yoldan çıkarak 3 takla attığı ve metrelerce savrulduğu belirtildi. Kaza esnasında araçtan fırlayan Akan, beyin ve akciğer kanaması teşhisiyle Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Akan’ın bilincinin kapalı olduğu belirtildi. 
Sınırüstü köyünde yaşayan Derviş Akan’ın, ilaç almak için İskele’ye eczaneye gittiği ve dönüş yolunda trafik kazası geçirdiği öğrenildi.

3 takla attı, metrelerce savruldu
Aşırı sürat ve dikkatsizlik yüzünden olduğu öne sürülen trafik kazası, saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; Akan EA 433 plakalı aracı ile İskele’den, Ercan Havalimanı istikametinde seyrettiği esnada aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolun solundan çıkarak 3 takla atan araç daha sonra havalanarak, metrelerce savruldu ve tavanı üzerine düştü. Kaza esnasında araçtan savrulan Akan ağır yaralandı.
Akan önce Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

Bilinci kapalı
Bilinci kapalı olan, beyin ve akciğerinde kanama tespit edilen Akan, daha sonra Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Akan’ın durumunun kritik olduğu bildirildi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ayse Fatma
Ayse Fatma - 3 yıl Önce

Cok sukur ki sadece kendisini komaya sokmus da yoldaki baska sucsuz gunahsiz insanlarin basina bir is getirmemis. Bu gibi insanlar kazaya davetiye cikariyorlar, fakat gel gelemelim asiri hiz yapan , alkollu araba kullanan, telefonda konusan vesayre gibi bu sorumsuz kisiler malesef yoldaki diger sucsuz insanlari da tehlikeye atiyorlar, iste esas sorun bu.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474