banner564

Bütün Kıbrıs’ı üzen iki veda

Girne, 48 yaşındaki akademisyen Cem Öztürk’e, Minareliköy ise 45 yaşındaki kuaför Mustafa Çelebi’ye ağladı

Bütün Kıbrıs’ı üzen iki veda
banner598

Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs dün Girne ve Lefkoşa’ya bağlı Minareliköy’den gelen iki ani ölüm haberi ile sarsıldı. Girne’de 48 yaşındaki Cem Öztürk ikameti içerisinde ölü bulundu. Minareliköy’de ise bölgenin sevilen kuaförlerinden Mustafa Çelebi 45 yaşında sevenlerine veda etti.
Elde edilen bilgilere göre, Girne Şht. Aytekin Sezai Sokak’taki Özyalçın 64 isimli dairesinde önceki gün saat 18.30 sıralarında ölü olarak bulunan Cem Öztürk’ün  yapılan ilk muayenesinin ardından vücudunda herhangi bir darp ve cebir izine rastlanmadı. Ancak Öztürk’ün Pazartesi günü yapılacak otopsinin ardından asıl ölüm nedeninin anlaşılacağı öğrenildi.
Cem Öztürk’ün Girne Amerikan Üniversitesi’nde (GAÜ) Makine Bölümünde profesör olarak çalıştığı aynı zamanda Girne Amerikan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Üyesi, GAÜ Yöneticiler Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kutsal Öztürk’ün oğlu olduğu öğrenildi. Aslen İzmirli olan ve herkes tarafından sevilen Cem Öztürk’ün zamansız vedası herkesi şok etti.

Minareliköy’ü üzen veda
Öte yandan Lefkoşa’ya bağlı Minareliköy’de ikamet eden ve köyünde kuaför dükkanı bulunan ve herkes tarafından sevilen sayılan 45 yaşındaki Mustafa Çelebi, aniden rahatsızlanarak hayatını kaybetti. Çelebi’nin zamansız vedası başta ailesi olmak üzere tüm bölgeyi yasa boğdu. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Akın Tangül
Akın Tangül - 4 yıl Önce

Çok yazık, çok acı bu ani ölümler,Allah rahmet eylesin, mekanları cennet olsun, ailelerine başsağlığı ve sabırlar dilerim

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474