banner564

Büyük bir ihtiyaç

Antalya’da Şefkat Ve Huzurevi’ni ziyaret eden Sibel Tatar, benzeri yapıların Kuzey Kıbrıs’ta da olması gerektiğini belirtti

Büyük bir ihtiyaç
banner598

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Antalya’da Kepez Belediyesi tarafından yaşama geçirilen Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret etti. 
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, tesiste incelemelerde bulunan Sibel Tatar’a,  Şefkat ve Huzurevi’nde yürütülen faaliyetler, tesisin fiziksel özellikleri ve yaşlılara sunulan olanaklarla ilgili bilgi verdi. 
Sibel Tatar’a, Kepez Belediyesi tarafından yaşama geçirilen Şefkat ve Huzurevi’ni ziyareti sırasında Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip de eşlik etti. 
Şefkat ve Huzurevi’nin kütüphanesiyle, çeşitli kurslara olanak veren fiziksel altyapısıyla, çevre düzenlemesi ve temizliğiyle, yaşlılara yüksek kalitede hizmet veren bir merkez olduğunu belirten Sibel Tatar, huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlılarla ettiği sohbette de bu memnuniyeti gözlemlediğinin altını çizerek “Dilerim ki ülkemizde buna benzer merkezler yaşama geçer” şeklinde konuştu.
Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip tarafından da böyle bir projenin yaşama geçirilmesinin düşünüldüğünü ifade eden Sibel Tatar, bahse konu projenin büyük bir ihtiyaç olduğunu ifade ederek en kısa zamanda tamamlanması temennisini dile getirdi. Sibel Tatar, KKTC’de yerel yönetimlerin öncülüğünde yaşlıların yaşamlarını sürdürecekleri yüksek kalitede hizmet veren huzur ve bakımevlerinin yaşam bulması adına Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi’nde edinilen deneyimin öneminin altını çizdi.

“Şefkat evi niteliği taşıyor”
Tesise gelmeye kendi istekleri ile karar veren, tesisin imkânları ile yaşamını mutlulukla sürdüren yaşlıların aynı zamanda huzurevinde sosyalleştiklerine dikkat çeken Sibel Tatar, böylesine güzel tesislerin bir şefkat evi niteliği taşıdığının altını çizdi. 
Konuşmasının ardından Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi’nde yaşamlarını sürdüren yaşlılara tek tek ilgilenerek sohbet eden Sibel Tatar, tüm yaşlılara sağlık ve huzur dolu bir yaşam diledi. Sibel Tatar ayrıca tesisteki yaşlılara çiçek takdim etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de gerçekleştirdiği konuşmada, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar’ı ve kardeş belediye olan Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip’le birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. 
Beyarmudu Belediye Başkanı İlker Edip de yaptığı konuşmada, Sibel Tatar’ın hassasiyet göstererek kendisine yapılan davete olumlu yanıt verdiğini ve Kepez Belediyesi Şefkat ve Huzurevi’ni ziyaret ettiğini belirterek bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERMANIUM
GERMANIUM - 2 yıl Önce

İMAJ,MAKYAJ,KLEOPATRA VE FENESTRA , CINEMALARDA !!!!!!!!!!

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473