banner564

Çalışanlar fark etti

Mağazadan bin 900 liralık 10 parça kıyafeti üst üste giyip ödeme yapmadan çıkmaya çalışan Abdrahamane son anda yakalandı

Çalışanlar fark etti
banner598

Girne’ye bağlı Karaoğlanoğlu’nda bir mağazaya müşteri olarak giren Abdrahamane Maigu, soyunma kabininde bir sweatshirt, bir pantolon, 4 tişört ve 4 eşofman altını üst üste giyip ödeme yapmadan çıkmak istedi. Son anda mağaza alışanları tarafından fark edilen zanlı kıskıvrak yakalandı. Zanlının çaldığı bin 900 lira değerindeki 10 parça kıyafet emare olarak alınırken, Abdrahamane dün mahkemeye çıkarıldı. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 7 Ekim 2022 tarihinde Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir mağazada toplam değeri bin 900 TL olan 4 adet eşofman altını, 4 adet tişörtü, bir adet kot pantolonu ve bir adet sweatshirtü üzerine giyip çıkmaya çalıştığı sırada çalışanlar tarafından tespit edildiğini söyledi. 
Polis, zanlının çalmaya çalıştığı emare kıyafetleri tasarrufunda bulunduğunu ve emare olarak alındığını kaydetti. Polis, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, zanlının 2 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkeme talebi kabul etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Harun
Harun - 2 yıl Önce

1.900 tl ye bu zamanda 10 parça kıyafet????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474