banner564

Cinayet şüphesi

Gönyeli’de misafirliğe gittikleri evde ölü bulunan Ürdünlü kardeşlerin cesetlerinde ciddi yara izleri bulunurken, ev sahibi Omar kan ve idrar örneği vermedi

Cinayet şüphesi
banner598

Suna ERDEN
Evinde misafir olarak bulunan Ürdünlü uyruklu üniversite öğrencisi iki kardeşin ölümünün ardından tutuklanan ev sahibi Khaled Sameer Khaled Omar hakkındaki soruşturma devam ediyor. Zanlı dün ek süre talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Ürdünlü kardeşler Mohammad Sharqawi ve Naser Sharqawi’nin öldürüldüğü ihtimali üzerinde duran polis, bu yönde birçok ipucu elde etti. 
Ev sahibi Omar’ın cesetlerle oynadığı, yerlerini değiştirdiği, polise geç haber verdiği, kan lekelerini temizlediği, iki kardeşin vücutlarında yaralar olduğu, olay günü evden bağırma sesleri duyulduğu açıklandı. Ev sahibi Omar’ın kan ve idrar örneği vermediği de belirtildi. 
Soruşturmayı yürüten polis, Ürdünlü kardeşler Mohammad Sharqawi ve Naser Sharqawi’nin 
5 Haziran’da Gönyeli’de misafir oldukları evde ölü olarak bulunduklarını anımsattı. 
Polis, ev sahibi Omar tarafından bulunan kardeşlerin cesetlerinin Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldığını söyledi. 

Cesetlerin yerini değiştirdi
Polis, gözaltına alınan zanlının kan ve idrar örneği vermediğini söyleyerek, olay günü 01.00 ile 06.00 saatleri arasında iki kardeşle birlikte olduğunu ve alınan birçok ifadede evden sesler yükseldiğinin duyulduğunu belirtti. 
Polis memuru,  iki kardeşe otopsi yapıldığını, üzerlerinde birçok yara izi olduğunun belirlendiğini ve kesin ölüm sebeplerinin otopside alınan kan ve doku örneklerinden çıkacak sonuçla belli olacağını kaydetti. 

Polise geç haber verdi
Polis, zanlının iki kardeşi öğlen 15.00’te ölü tespit ettiğini ancak polise 18.00 sıralarında bildirdiğini ayrıca yatakta olan cesetlere müdahale ederek zemine yerleştirdiğini ve kan izlerini temizlediğini belirtti. 
Polis, meseleyle ilgili olarak şüpheli olarak tutuklanan zanlı Khaled Sameer Khaled Omar’ın giymekte olduğu tişörtün üzerinde kardeşlere ait olduğuna inanılan kan lekesi tespit edildiğini söyledi. 
Polis, soruşturmanın ‘taammüden adam öldürme ve adam öldürme’ olarak sürdürüleceğini belirterek, zanlının 8 gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473