banner564

Çocuklarını defalarca taciz ve tecavüz etti

Bir süre önce 7 yaşındaki oğluna cinsel tacizden tutuklanıp serbest bırakılan ahlaksız baba, dün de 14 yaşındaki öz kızına tecavüz ederken devriye gezen polis ekipleri tarafından yakalandı

Çocuklarını defalarca taciz ve tecavüz etti
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da yaşayan ve geçtiğimiz nisan ayında 7 yaşındaki oğlunun cinsel organını öperken çekilmiş fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan 44 yaşındaki O.D. bu kez 14 yaşındaki öz kızına tecavüz ederken devriye gezen polis ekibi tarafından suçüstü yakalandı. 
   Olay dün sabaha karşı meydana geldi. Derinya bölgesinde devriye gezen polis ekipleri saat 00.40 sıralarında park edilmiş bir araç fark etti. Aracın yanına giden polis, arka koltukta çıplak küçük bir kız ve yarı çıplak bir adam gördü.
Polis, durumu anlamak için yanlarına gidince korkunç olay ortaya çıktı. O.D. isimli adamın yanındaki küçük kızın öz çocuğu olduğu, polis fark edinceye kadar cinsel ilişkiye girdiği tespit edildi.

Polis, olay yerinde O.D.’yi gözaltına alarak karakola götürdü. Küçük kızı da karakola götüren polis, sosyal hizmet görevlilerine haber verdi.
İfadesi alınan 14 yaşındaki kız babasının kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Mağdur kız,  yakalanmazdan önce babasının kendisini 3 ayrı yere götürdüğünü ve arabanın içerisinde tecavüzde bulunduğunu söyledi.

Defalarca tecavüz etti
Tutuklanan 3 çocuk babası zanlı "yakın akraba ile cinsi münasebet", "16 yaşından küçük çocuğa cinsel tecavüz", "cinsel istismar" ve "cinsel saldırı" suçlamaları ile dün mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru, devriye gezen bir polis ekibinin, Derinya bölgesinde bir araç içerisinde, zanlı ile 14 yaşındaki kızı yarı çıplak olarak tespit ettiğini söyledi. 
Polis, yapılan soruşturma neticesinde zanlının, kızı olan 14 yaşındaki müştekiye 6 saat içerisinde 3 defa tecavüz ettiğinin belirlendiğini aktardı.
Polis, müşteki kızın Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından teslim alındığını söyledi. 
Soruşturmanın yeni başladığını ve olayın bölgede büyük infiale yol açtığını belirten polis, mahkemeden soruşturma maksatlı süre talep etti. 

3 gün hücrede
Mahkemede söz hakkı verilen zanlı ise “Kızımı kötülemek istemiyorum. Bu nedenle bir şey demeyeceğim” dedi.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

Oğlunu taciz etmiş ama serbest bırakılmış
Zanlı 2020 yılı Nisan ayında da 7 yaşındaki oğlunun cinsel organını öperken çekilmiş fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. 
Facebook’ta paylaşılan fotoğrafı 13 yaşındaki kızına çektirdiği ortaya çıkan baba aleyhine cinsel taciz suçlaması getirilmişti.
Zanlı, “Başka bir oğlum daha var. O kıskansın diye yaptım” demişti. 
Zanlıya “namus ve ahlaka aykırı davranma” suçundan dava okunduktan sonra yargılanıncaya kadar serbest bırakılmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2020, 10:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ibrahim
Ibrahim - 4 yıl Önce

Aha bunu buraya not edin! Bu Kıbrıslilarin kibiri, kendini begenmisligi, irkciligi ve kendilerini yahudiler gibi ayricalikli irk gormelerinin bedeli agir olacak. Kendi basinizi yiyeceksiniz. Ahlaksiz insan her irktan ve milletten cikar, kendinizi bir de cagdas ve ilerici olarak gorursunuz!! Cok ön yargıli cahil ve bagnazsiniz ustelik krndinizi bir de solcu olarak tanimlarsiniz. UTANIN bu yorumlarınızdan!!!!

Kıbrıslı
Kıbrıslı - 4 yıl Önce

Bizim ithal vatandaşlarımız.

Omorfolu
Omorfolu - 4 yıl Önce

Nerden annadin anninda yazar. Yoksa tanin gendini

Kıbrıslı
Kıbrıslı @Omorfolu - 4 yıl Önce

Bunlar kuzey komşumuzun kültürü.

Kıbrıslı
Kıbrıslı @Omorfolu - 4 yıl Önce

Hiç bir gerçek Kıbrıslı böyle pislik yapmaz.

Sacit salar
Sacit salar - 4 yıl Önce

Haa hiç Kıbrıslı yapmaz geçen sene kızına tecavüz edende Kıbrıslı değildi birde omorfolusun ama hiç biseyden haberin yok Kıbrıslı oldumu

xyz
xyz - 4 yıl Önce

bu isleri kuzey komsuna degil escinselligin ibneligin oglanciligin mucidi yalayip yuttugun rum palikarya yunan corbacilarina sor haysiyetsiz

Cevdet
Cevdet - 4 yıl Önce

Ahlaksız ve irkci yorumlarinizdan utanin. Kıbrıslı yapmazmıs!!! Siz kendinizi ne sanıyordunuz be irkci ahlaksizlar?!! Yıllar once Yenierenkoyde sizin deyiminiz ile orjinal Kibrisli bir adam da öz kizina tecavuz etti ve hapis yatti. Ismi de Ibrahim Karabay. Onun icin serefsizce yorum yapmayi bir yere birakin.

miolner
miolner - 3 yıl Önce

kibrislilikla alakasi yok haysiyet seref aile bilinciyle alakali cezasi kizina yaptigi gibi gunde 6 saat arayla 3 kez gotune demir kazik sokulmali


SIRADAKİ HABER

banner471

banner473