banner564

Deport edilecek

5 yıl önce 30 günlük turist vizesiyle ülkeye giriş yapan ve bir daha çıkmayan Mehmet Öngün, öz kardeşini bıçaklayarak ‘kaçak yaşamını’ sonlandırma noktasına geldi

Deport edilecek
banner598

Suna ERDEN
Lefkoşa’ya bağlı Başpınar bölgesinde iki kardeş arasında yaşanan tartışmanın sonu kötü bitti. Mehmet Öngün, alkollü olduğu esnada tartıştığı kardeşi Hasan Öngün’e bıçakla saldırdı. Hasan Öngün elinden yaralanırken, zanlı ise gözaltına alınarak hakkında yaralama suçundan soruşturma başlatıldı. Zanlının ülkede kaçak yaşam sürdüğü belirtilirken, dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Duruşmada iddiaları aktaran polis, yaralama olayının 10 Haziran’da 01.45 sıralarında Başpınar yolu üzerinde meydana geldiğini söyledi. Polis, zanlının alkolün etkisiyle tartıştığı kardeşi Hasan Öngün’e meyve bıçağı ile saldırdığını belirtti. Polis, Hasan Öngün’ün sol el işaret parmağından hafif yaraladığını ifade etti. 
   Polis, zanlının ayrıca kardeşinin yüzüne yumruk attığını da belirtti. Polis memuru,  olayın ardından tutuklanan zanlının nefesinde 47 promil alkol tespit edildiğini aktardı.

5 yıl kimseler fark etmedi… 
   Polis, ayrıca zanlının KKTC’ye 6 Ocak 2015 tarihinde 30 gün vize ile geldiğini ve 5 Şubat 2015 tarihinden beri ülkede izinsiz kaldığını söyledi. Polis, soruşturmanın tamamlandığını belirterek, zanlının tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 15 günü aşmamak üzere Lefkoşa Polis Müdürlüğü’nde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET SERYİR
AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

DEPORT ... ŞAHANE BİR KARAR.

Oteki vatandas
Oteki vatandas @AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

E nolacak yarin speedboat a atlar gene gelir. Dun 13 danesi gelmis. Kim gelir kim gider bilen var mi?

Bir vatandas
Bir vatandas - 4 yıl Önce

Ulkemiz dingonun ahiri . Kimin girdigi kimin ciktigi belli degil GERCEK nufusu sorsan basbakan bile bilmez. Kackalar kacakcilar esrar ticaretcileri insan ticaretcileri her turlu pislik girla gidiyor. Daha dun 13 kisiyi karpaz civarinda yakalamislar, Turkiyeden speedboat a atlayip gelmisler . Ne kontrol var ne arayan soran , yol gecen hani resmen.

kktc vatandasi
kktc vatandasi - 4 yıl Önce

pardonda bilen bilmeyen konuşmasın bahsi geçen kacakkkk dediginiz adamin 7sulalesi annesi babası kardeşleri kktc vatandaşı ve dahi çocuğu politik nedenlerden birazda ihmalkarligindan saadece bir kimligini almamis hepsi bu suan kktc de gereksiz vatandaslik alanlardan cok aslinda vatandaslik onun hakkı siz gazeticeler basın ve yayın özgürlüğü adi altında sadece susluyorsunuz ancak olaylar hep tamamen alakasız boyutta lutfen habercilik dediginiz buysa ben soyleyim kibrista icine edilen en basta gelen sey aslinda habercilik bunu duzeltmenin yollarını hep birlikte bulalim

Bir Vatandas
Bir Vatandas @kktc vatandasi - 4 yıl Önce

Su anda vatandasligi var mi ? Yok? Oturum izni var mi? Yok. O zaman bu melkette kaliyor olmasi YASAK. Yani bu adam SU ANDA KACAK. Ha NEDEN oturum almadiydi ya da alamadiydi degil sorun. Kesin olan birsey var: SU ANDA BU ADAM KACAK. NOKTA. Bu dogru yani, HABERDE YAZILAN DOGRU . Sen gazetecileri suclamadan once okudugunu daha iyi anlamya calissan bence daha iyi olur.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473