banner564

Güneyde 2 Pakistanlı'ya meydan dayağı

600 Euro yerine meydan dayağı

Güneyde 2 Pakistanlı'ya meydan dayağı
banner598

 Güney Lefkoşa’da dağıtıcı olarak çalışan iki Pakistanlının, geçtiğimiz Pazartesi günü işveren tarafından dövüldüğü belirtildi. 
    Haravgi gazetesi, Güney Lefkoşa’daki bir işyerinde, ücret almadan üç ay dağıtımcı olarak çalışan iki Pakistanlıdan birinin, 600 Euro’ya denk gelen ücretini talep ettiği işveren tarafından parayı vermek üzere eve davet edildiğini yazdı.
   Bahse konu şahsın, Pakistanlı bir başka arkadaşıyla birlikte işverenin evine gittiğini ancak eve girdikleri zaman işveren tarafından yumruklanmaya başladıklarını yazan gazete, dayak olayının ardından iki Pakistanlının polise giderek, şikayette bulunduğunu belirtti.  
Habere göre, polis, olayın araştırıldığına dair açıklama yaptı.

Anteni kundakladılar

   Öte yandan, Fileleftheros gazetesi Limasol’daki Rum Telekomünikasyon Dairesi’ne (ATİK) ait cep telefonu baz istasyonunun bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından kundaklandığını yazdı.
   Gazete, Limasol’a bağlı “Palodya” köyündeki açık alanda bulunan ATİK ağı iletim ve cep telefonu sinyal iletim anteninin vandallık kurbanı olduğunu, olayla ilgili fail veya faillerin yanıcı madde kullanarak anteni ateşe verdiklerini belirtti. 
   Habere göre, kundaklama sonucunda anten geniş çapta zarar görürken telefon ağında da sorunların çıkmasına yol açtı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Bir Vatandas
Bir Vatandas - 4 yıl Önce

Guney de modern kolelik cok yaygin. Guney Kibris bir avrupa ulkesi oldugu icin bu insanlar kendi memleketlerinde SOZUM ONA Is Bulma Sirketleri tarafindan calsima visesi izni adi altinda buyuk miktarda borclandirilark ulkeye getiriliyorlar. Sikete (veya isverene ) borclu olduklari icin borclarini odeyinceye dek de ellerinden pasapaortlari da aliniyor ve uc kurusa , her turlu tecavuze ugrayarak yillarca kole olarak calistiriliyorlar. Malesef haklarini arayabilecekleri bir yer de yok. Maaslarini almadan senelerce calsitirilan ve tecavuze ugrayan insanlar var. Icler acisi bir durum.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473