banner564

Eylem bitti ama toplu taşıma başlamadı!

Kar-iş eylemine son verdi ancak hükümet ile tam bir anlaşma sağlanmadığı için toplu taşıma da başlamadı…

Eylem bitti ama toplu taşıma başlamadı!
banner598

Kar-İş’in Başkent’teki otobüs eylemi son buldu, Meclis önündeki o5tobüsler çekildi. Açıklanacak ekonomik pakette kamu taşımacılarının talep ettiği ekonomik bazı noktaların bulunacağı sözü alındı ancak eylemin bitmesine rağmen toplu taşımacılık başlamadı.
Konuyla ilgili Diyalog muhabirinin sorularını yanıtlayan Kar-İş Basın Sözcüsü Zekai Gece, “Toplu taşımacılığın başlamasına yönelik henüz hükümet ile uzlaşıya varamadık, çalışmalarımız Ulaştırma Bakanlığı ile devam ediyor” dedi.
Gece, ülkede toplu taşımayı kullanan nüfusun yüzde 95’inin ülkeyi terk ettiğini belirterek, bu ortamda toplu taşımacılık yapmanın rantabl olmadığını belirtti. Gece, bu konuda bizim tekliflerimiz var, hükümetimizin de teklifleri var, teknik çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmaların sonucunda uzlaşıya varılırsa toplu taşımacılık yeniden başlayacaktır” dedi.  

YORUM EKLE
YORUMLAR
AHMET SERYİR
AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

KKYC HÜKÜMETİ BU TİP AKBABALARA , ÇAKALLARA KESİNLİKLE PRİM VERMEMELİ ! HATTA ve HATTA BU AKIL İZAN ALMAZ TALEPLERİNDE ISRAR ETMELERİ DURUMUNDA YENİ " T " LER VEREREK BUNLARIN DA " T " LERİNİ İPTAL ETMELİLER ! BU NE AYMAZLIKTIR YAHU ?

Murat
Murat @AHMET SERYİR - 4 yıl Önce

Umarım bir an önce çalışırlar magusa Lefkoşa arası taksi ile gitmek zor elçilik içişleri gibi yerlerde randevu alıp taksiye 200 300 vermek pek akıllıca değil

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474