Baf Türk Birliği tarafından düzenlenen ve Girne Belediyesi katkılarıyla hayat bulan ‘Herse ve Lokma Günü’ etkinliği, önceki gün Girne’de Ramadan Cemil Meydanı'nda gerçekleşti.
Belediyeden verilen bilgiye göre, 16.00- 19.00 arasında gerçekleştirilen etkinliğe; Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Başbakan Ünal Üstel,
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul, Girne Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasiler, stant sahipleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
'Herse ve Lokma Günü' etkinliği kapsamında, Girne Genç Sanat Severler Derneği Minikler Grubu, halk dansları gösterisiyle sahne aldı. Ardından Retro Çalgıcıları, Kıbrıs müzikleriyle dinleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gün boyu herse ve lokma dağıtılan etkinlikte, kurulan farklı lezzet stantları da ilgi gördü.
Tatar, Girne Ramadan Cemil Meydanı’nda gerçekleşen Herse ve Lokma Günü nedeniyle kurulan stantları gezdi, etkinliğe katılan vatandaşlarla sohbet etti.
Gönüller şenlendi ağızlar tatlandı
Ramadan Cemil Meydanı'nda kurulan stantlarda gün boyu lokma ve herse dağıtıldıı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimagusa Kaza Mahkemesi Tereke ilanı 20/25
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

