banner564

Hedef belli

Başbakan Üstel,  “25 Haziran’da 25 vekille yolumuza devam edeceğiz” dedi

Hedef belli
banner598

Başbakan Ünal Üstel, “Hedefimiz bellidir. 25 Haziran’da 25 vekille yolumuza devam edeceğiz” dedi. 
Başbakan Üstel, Mağusa, İskele, Kuzey ve Güney Mesarya'da, Ulusal Birlik Partisi bölge milletvekilleri, belediye başkanları, Parti Meclisi üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Örgüt Başkanları, Kadın ve Gençlik Kolları başkanları ile birlikte 25 Haziran'da gerçekleşecek Milletvekili ara seçimi ile alakalı istişare toplantıları gerçekleştirdi.
Başbakanlık’tan yapılan açıklamaya göre, Başbakan Üstel, "Her zaman olduğu gibi Ulusal Birlik Partisi tüm örgütleriyle seçime en hazır partidir. Örgütlerimiz ülkenin her yanında tek yürek olarak zafer yürüyüşüne başlamıştır. Hedefimiz bellidir. 25 Haziran’da 25 vekille yolumuza devam edeceğiz. Çok daha güçlü bir iktidarla, güçlü meclisle, güçlü hükümetle ve istikrar içinde kalan 3 yıllık süremizde büyük hedeflere birlikte yürüyeceğiz" dedi.

Üstel mazbata takdim etti
Bu arada Üstel, yeni seçilen Çayönü Kalkınma Kooperatif Ltd.'in başkan ve yönetim kurulu üyelerine mazbatalarını takdim etti. Başbakanlıktan verilen bilgiye göre, mazbata takdim töreninde konuşma yapan Üstel, "Köy kooperatifleri ülkemiz için önemli kuruluşlardır. Hükümet olarak Köy Kooperatiflerinin desteklenerek kalkınmasını sağlamak en önemli görevlerimizin başında gelmektedir.” dedi. Üstel, geçen günlerde seçimi kazanarak göreve gelen Çayönü Kalkınma Kooperatif Ltd'in Başkanı Hasan Yahya ve yönetim kurulunda görev alacaklara başarı diledi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ck
Ck - 12 ay Önce

So

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473