banner564

‘Herkese kucak açıyoruz’

Ataoğlu, DP ile aynı yolu yürümek isteyenlerin sayısında artış olduğunu ifade etti

‘Herkese kucak açıyoruz’
banner598

Demokrat Parti Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Demokrat Parti ile aynı yolu yürümek isteyenlerin sayısının arttığını ifade etti. Ataoğlu, “DP, ayrının gayrının olmadığı, herkese kucağını sonuna kadar açan bir partidir” dedi.
Demokrat Parti tarafından yapılan yazılı açıklamada, DP Girne İlçe Başkanlığı’nın organizasyonu çerçevesinde önceki akşam Oscar Otel’de yapılan etkinlikte 100 kişinin partiye katıldığı bildirildi.
Açıklamaya göre, etkinlikte konuşma yapan DP Genel Başkanı Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, “Demokrat Parti dışındaki diğer parti içlerindeki kavgalara ve huzursuzluklara baktığımızda, bunlardan huzursuzluk duyan kardeşlerimizin adresi Demokrat Parti olmuştur. Çünkü bizim işimiz kavga değil, gönül işi” diye konuştu
Partinin hedefimizden hiç bir zaman şaşmadığını belirten Ataoğlu, DP’nin kurulduğu günden bu güne kadar yapmış olduğu hareketlerde toplumunu, insanını ve gencini düşünerek hareket ettiğini söyledi.

Tunalı: Katılımlar devam edecek
DP Genel Başkan Yardımcısı Tözün Tunalı ise, partiye katılımların artarak süreceğini ifade ederek, “Partimiz her geçen gün büyüyor. 6 ilçeden de partimize güç veren arkadaşlar var. Biz kimseye gülücük vermeyeceğiz. Biz güçlü bir şekilde herkesi kucaklayarak, partimizi büyüteceğiz” şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473