banner564

Ortalığı allem galem ettiniz

Erhürman, Başbakan Saner’in Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin önceki aldığı kararların revize edileceğine dair açıklamasını eleştirdi:

Ortalığı allem galem ettiniz
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Genel Başkanı Tufan Erhürman, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanan Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin önceki aldığı kararları ‘revize’ edecek şeklindeki açıklamaya tepki göstererek, “Ortalığı allem galem ettiniz” dedi. 
CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, Bakanlar Kurulu’nun Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin kararlarını ‘revize’ edecek şeklindeki açıklamasının ardından, sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.
Erhürman, önceden işletilmesi gereken istişare ve koordinasyon mekanizmasının işletilmediğini ifade ederek, “Gün boyunca ortalığı allem galem ettiniz. Yönetsel basiretsizliğinizin ve beceriksizliğinizin sonucunda, hükumete güven zaten kalmamışken, Üst Kurul'a, Başsavcılığa ve Ombudsman'a yönelik güveni de sorgulanır hale getirdiniz. Bir günlük bilançonuz bu. Şimdi eserinizle övünebilirsiniz” dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Klasik çarşı her şeye karşı sosyal demokrat sosyalist muhalifligi eleştiri çoktur icraat yoktur gerçeklerden ve hayatın pratiğinden uzak yasam retoriği olduğu için fikirler enternasyonel ve kağıt üzerinde mükemmel olsada pratiğe donusturulemedigi için başarısız olmaya mahkûm kalmaktadir

Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Hepimiz biliyoruz bütün insanlar eşit olsun barış içinde yaşasın sınırlar kalksın vs vs ok mükemmel olan bu peki şu ege kıbrıs doğu akdeniz meselelerinin temeli yunanistan ve güneyin pozitif ayrımcılıkla tek taraflı davranan ab bm vs suçlu değil mi yani Hocam Nasrettin suçlu da hırsızın sucu yok mu o zaman ayakta kalmak istiyorsan ütopyayı bırakıp reel politik peşinde koşacaksınız sizin rumla uzo tokusturup dünür olman ne TC ne de KKTC halklarına bir fayda getirmiyor yani kafanızdaki tutuculuğu atıp at gözlüklerini çıkarıp ayaklarınızı yere basacaksiniz

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473