banner564

Hüseyin Olgunay, evinde uyurken saldırıya uğradı

Burnunu kırıyordu

Hüseyin Olgunay, evinde uyurken saldırıya uğradı
banner598

 Mormenekşe köyünde yaşayan ve geçimini hayvancılıktan çıkaran Hüseyin Olgunay, geçtiğimiz Cuma akşamı ilginç bir olayla karşılaştı.

   Hayvanları otlatmadan dönerek saat 18.30 gibi, yattığını söyleyen Olgunay “ Uyuyorduğum bir sırada aynı köyden Y.E. isimli şahıs evin açık olan kapısından içeriye girip bana vurmaya başladı. Yüzümü, burnumu yumrukladı” dedi.
   Durumu polise bildirdiğini belirten Hüseyin Olgunay “Bu şahıs tarla icar edip, ekiyor satıyor. Memur olduğu için buna da hakkı yoktur ama birileri onu doldurmuş olacak ki; hırsını benden almaya çalıştı. Şikayetimi polise de bildirdim. Hem haneye tecavüz etti, hem de darp etti. Gereğinin yapılmasını istiyorum.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Hikaye
Hikaye - 4 yıl Önce

Polise gittiysen isin zor. Once Torpil bulman lazimdi. Hicbir is yapmayan Masa basinda sigara icip bizede ikram eden sikayet almayan icerde oturduklari yerden birbirlerine ana avrat kufredip Sakalasan insanlardir. Guzelyurt karakolu filim gibi.

Gerçek
Gerçek - 4 yıl Önce

Bütün polisler ayni disiplin egitim 0 dingonun ahırı..
Girnedekilerde aynı hayati cay sigara ve kahve sanıyorlar..
Ve polislik gorevinin ne oldugu hakknda en ufak fikirleri yok..
Bunun sebebide polis olmasi gereken kiisilerin ve karakterlern polis olmayp..
Hasanin oglu ahnetin kizi mehmetin yegeni gbi torpiller ile polislik yapanlardir... birde kktc avrupaya tanitacaklarms BOK.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473