banner564

İkisi serbest kaldı

Korkuteli’nde meydana gelen kazadan sonra aracında uyuşturucu bulunarak tutuklanan sürücü ile suç ortağı 5 gün daha hücrede kalacak

İkisi serbest kaldı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Lefkoşa-Gazimağusa Anayolu üzerinde, Korkuteli Kavşağı yakınlarında meydana gelen ve 5 kişinin yaralanmasınyla sonuçlanan trafik kazası sonrasında aracında uyuşturucu bulunarak tutuklanan Kudret Natık ile suçla bağlantılı tutuklanan Murat Özbayır dün ek tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Suçla bağlantılı tutuklanan Ekif Eren Büyükhan ile Dilek Şimşek’in suçsuz oldukları anlaşılarak mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.
Haklarındaki soruşturma devam eden Kudret Natık ile Murat Özbayır için ek süre talep edildi.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Selvili, Dörtyol Polis Karakolu’ndan aldıkları bilgide, kaza yapan Natık’ın aracında uyuşturucu bulunduğunu öğrendiklerini söyledi. 

Gönüllü ifade verdi
Tutuklanan zanlının gönüllü ifade vererek uyuşturucu maddeyi bir gram olarak, zanlı Murat Özbayır’dan aldığını itiraf ettiğini belirten Selvili, zanlı Murat Özbayır’ın, kiralık bir araç içerisinde tespit edildiğini ve araç içerisinde yapılan arama sonucunda 10 miligram uyuşturucu madde ele geçirildiklerini ifade etti.  
Soruşturmanın henüz tamamlanmadığını bildiren Selvili, mahkemeden ek süre talep etti. Yargıç Umut İnan, zanlıların 5 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474