banner564

İzin verilmeyecek

Erhürman, protokoldeki taahhütlerden birinin toplu iş sözleşmelerinin süre bitince uzatılmaması olduğuna dikkat çekti ve uyardı:

İzin verilmeyecek
banner598

 CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman, resmi gazetede yayımlanan ekonomik protokolün bazı maddelerine tepki gösterdi. Erhürman sosyal medya paylaşımında toplu iş sözleşmeleri ve belediyeler reformuyla ilgili bölümlere değindi.
   Tufan Erhürman’ın paylaşımı şöyle:
"Protokol"deki taahhütlerden biri "Toplu iş sözleşmeleri süre bitiminden sonra otomatik olarak uzamayacak şekilde yeniden düzenlenecektir"!
Bu taahhüt daha önceki Protokol'de de vardı ve dönemin Çalışma Bakanı Sn. Koral Çağman'ın istifasına yol açmış, Meclis'ten geri dönmüştü. 
Dahası, geride bıraktığımız dönemde "belediyeler reformu" görüşülürken, sendikaların Meclis önünde eylem yapması üzerine, o sırada İçişleri Bakanı olan Sn. Üstel'in sendikalarla yaptığı görüşme sonucunda "reform"da yer alan bu yöndeki düzenleme geri çekilmişti.
Şimdi Sn. Üstel, İçişleri Bakanı iken sendikaların eylemi üzerine geri çektiği bu düzenlemeyi Meclis'e getirecek ve bunun üzerine bir de "belediye reformu" mu yapacak?!
Meclis sokakta, sokak Meclis'te, Anayasa'daki toplu sözleşme hakkını iğdiş eden bu düzenlemeye bir kez daha izin vermeyecek! Bu da böyle biline!”  

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Ooooh alismissin TC den geçinmeye bir de atıp tutmaya sen kimsin ki izin verecen vermeyecen ya seve seve ya başka türlü oldu canikom kıvırcık ustadim

Müslüm
Müslüm @Turkish power - 2 yıl Önce

Oralarda izinleri hep senin anandan alırlarmış,öyle geldi kulağımıza..Hal böyle ise sana bok yeme düşer..Sesini çıkarma en azından da kadıncağızı rahat bırak hiçolmazsa sana devamlı para göndersin..Olmazmı canım..Buradan da istediğin bişey varsa yaz bize...

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Senden kim izin istiyor kıvırcık üstad

Ziya
Ziya @Turkish power - 2 yıl Önce

Sen ki yüce üçün biri powersin,nasıl olur da senin için şöyle böyle diyorlar anlayamadım doğrusu..Korkarım hala daha var gücünle uğraşmana rağmen buralarda kendine uygun bişey bulamadın daha ,eminim....

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474