banner564

‘İzin vermeyiz’

Yenierenköy’ün eski limanında denize doldu yapıldı; Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, bölge halkıyla birlikte eylem yaptı

‘İzin vermeyiz’
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Yenierenköy’de eski liman olarak bilinen bölgede denize kumdan dolgu yapıldı. Bunun yasal olmadığını belirten Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak ile bölge halkı da dün sabah eski limanda eylem yaptı. Bölgenin bir firmaya peşkeş çekildiğini belirten bölge halkı, özellikle hafta sonu çocuklarıyla vakit geçirdikleri tarihi alanın, Avcılık Atıcılık Birliği tarafından etkin olarak kullanıldığını ve balıkçıların geçimini sağladığı bir yer olduğunu belirtti. Bölge halkın limana sahip çıkacaklarının altını çizdi.
Emrah Yeşilırmak: Yasal olmayan her işin karşısındayız
Diyalog muhabirine açıklama yapan Yenierenköy Belediye Başkanı Emrah Yeşilırmak, bölgeye yapılan yatırımlara değil yasal olmayan işlere karşı olduklarını vurguladı. Denizin kumlarla doldurulmasının asla kabullenilmeyeceğini ve yapılan işin yasal olmadığını belirten Yeşilırmak, eski limanın bir değeri olduğuna ve bölge halkı için öneminin büyük olduğuna dikkat çekti. Yeşilırmak, Çevre Dairesi ile Eski Eserler Dairesi’ni yaşanan kanunsuzluğu durdurmaya davet etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 3 yıl Önce

Gören de galataport dolduruluyor zannedecek

kırlangıç
kırlangıç - 3 yıl Önce

DİRENİŞE DEVAM ERENKÖY HALKI ALLAH, YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN . AFERİN !!!

hassan
hassan - 3 yıl Önce

DOYMADINIZ YEDİNİZ KUZEY KIBRISI.. ALLAH DOYURSUN VE ALLAH DUR DESİN SİZE İNŞALLAH!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473