banner564

‘İzin vermeyiz’

Özersay, Diyalog TV’deki yayının ardından “Umarım ‘Pişmanlık’ adı altında birilerini bu sahtekarlıktan kurtarmaya kalkışmazlar” dedi

‘İzin vermeyiz’
banner598

Halkın Partisi (HP) Başkanı Kudret Özersay, Cumhurbaşkanının bir koruma polisinin diplomasının sahteliğinden bahsettiğini ama satır arasında bir pişmanlık yasasından da söz ettiğini ifade etti.  Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özersay, “Umarım  ‘pişmanlık’ adı altında birilerini bu sahtekarlık meselesinden kurtarmak ve af ederek kıyak çekmeye kalkışmazlar! Buna izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Kudret Özersay’ın paylaşımı şöyle;
“Cumhurbaşkanı Tatar canlı yayında Cumhurbaşkanlığı’ndaki bir koruma polisinin diplomasının sahte olduğu iddiaları konusunda şu cümleleri kurdu:
"Ben bir polisimizin böyle bir duruma düşmesini istemezdim! Kayıt olmuş ama daha süresi dolmadan diploma kendisine iletilmiş. Keşke olmasaydı dedim! veren de suçlu, alan da! Şu anda soruşturuluyor! Bir şeyler söylüyor ama onun söyledikleri beni rahatlatmaz! O polis şu anda kızağa alınmadı ama bir süre izinli gibi..."
Umarım "pişmanlık" adı altında birilerini bu sahtekarlık meselesinden kurtarmak ve af ederek kıyak çekmeye kalkışmazlar! Buna izin vermeyeceğiz! Bu suçu işleyenler cezalarını çekmelidirler.”
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Doğru Söz
Doğru Söz - 5 ay Önce

UBP antidürüst bir parti. Tıpkı Kemal (Anti)Dürüst gibi. Ama toplumun çoğunluğu da öyle. O yüzden hep UBP kazanır. Siyaseti sadece ve dürüst siyaset olarak yapan siyasilere ve siyasi partilere bu ülke(!)de yer YOKTUR. Bu mutlak bir gerçektir.

Ck
Ck - 5 ay Önce

İzin vermeyin

Doğru Söz
Doğru Söz - 5 ay Önce

Sahte diploma alan yerlilerin en az 80% i UBP'li değil ise ben kellemi keserim. Ve yine bu olaylardan önce UBP içinde sahte diploma bilinmiyorsaydı yine kellemi keserim.

SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner473