banner564

Kötü kader

Ailesiyle birlikte Karpaz bölgesine denize giden 60 yaşındaki Ahmet Bistan Avcıerler, aniden rahatsızlanarak yaşamını yitirdi

Kötü kader
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’nın sevilen simalarından, ava olan ilgisiyle tanınan 60 yaşındaki Ahmet Bistan Avcıerler dün geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.  Avcıerler’in ölümü başta ailesi olmak üzere sevenlerini üzdü. 
Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre; önceki sabah ailesini de alarak Karpaz bölgesine denize giden Ahmet Bistan Avcıerler, öğle saatlerinde aniden fenalaştı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Avcıerler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 
Avcıerler’in cenazesi dün Gazimağusa Belediye Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Ahmet Bistan Avcıerler 4 çocuk babasıydı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2022, 11:21
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Şahoğluları
Ahmet Şahoğluları - 2 yıl Önce

Ahmet Bistan Avcıerler’in kayın biladeriyim haberinizi doğrulamak istiyorum yaşı 67 / 1955 doğumlu daha önceden kalp sorunları vardı denizede oğlu ile balık avına gitti fakat daha sonra kendini iyi hissetmediğini oğlunu söyleyince oğluda tamam baba arabaya gidip dönelim dedi ancak arabanın yanına vardı zaman yere yığıldı oğlu müdahale etmeye çalışrken yoldan geçen vatandaşlar yardım etmek için 112 arayıp ayni zamanda kalp masajı yapmaya çalıştılar daha sonra ambulans geldi hastaneye yetitiremediler doğru haber bu Diyalok Gastesi kanal 2020 an Reşat Akarın çok iyi izleyicisiyim her zamanda takdir ediyorum kolay gelsin lütfen sizde her zaman olduğu gibi doğru haberleri yayınlamaya devam ediniz ????

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474