banner564

KTOEÖS’ü yalanladı

Çavuşoğlu, “KKTC'de bu yıl 306 öğretmenin Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından ataması yapıldı” dedi

KTOEÖS’ü yalanladı
banner598

Milli Eğitim Bakanlığı, ihtiyaçlar doğrultusunda KKTC'de bu yıl 306 öğretmenin Kamu Hizmetleri Komisyonu tarafından atamasının yapıldığını ve okullarda görev yaptığını açıkladı.
Çavuşoğlu açıklamasında, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmenler Sendikası (KTOEÖS) tarafından servis edilen öğretmen atama sayılarının gerçeği yansıtmadığını ve toplumu manipüle etmek için maksatlı servis edildiğini kaydetti.
İçerisinde bulunulan eğitim yılı içerisinde 306 öğretmenin atamasının yapılarak göreve başladığını belirten Çavuşoğlu, sendikaların kamuoyunu yanıltmasına izin vermeyeceklerine vurgu yaptı.
Katıldığı bir televizyon programında lisansüstü akademik unvanı olan öğretmenlerin gelmesine ilişkin yaptığı açıklamaların, sendikalar tarafından çarpıtıldığını da dile getiren Çavuşoğlu, “Akademik olarak kendini geliştiren, nitelikli, ülkemiz gençliğine ve eğitimine katkı koyacak öğretmenlerin ülkemize gelmesi neden rahatsızlık veriyor? Bizim amacımız eğitimin niteliğini artırmak. Bu çerçevede böylesi öğretmenleri öğrencilerimiz ile buluşturmak bizim için çok değerlidir.” ifadelerini kullandı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Neco Uk
Neco Uk - 12 ay Önce

İşi gücü ylan dolan bu sevimsiz yaratığın..Dili çarpık çarpık konuşan bir eğitim bakanı lanet olsun yüzüne..Ulan en önce bunun eğitilmesi lazım..Kütük...

Ck
Ck - 12 ay Önce

Bizde lisans üstüyüz!!!! Peki biz neden evde oturuyoruz??????

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474