banner564

Lüks hayatları dikkat çekiyor

Edremit’te aylık kirası bin 300 sterlin olan villaya yapılan baskında uyuşturucuyla tutuklanan 7 zanlı 8 gün daha hücrede kalacak

Lüks hayatları dikkat çekiyor
banner598

Suna ERDEN
Girne'ye bağlı Edremit bölgesinde lüks villaya yapılan baskında uyuşturucuyla tutuklanan 4’ü Nijeryalı, 3’ü Zimbabveli 7 kişi hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
Gürültü yaptıkları için çevre sakinlerinin şikâyeti üzerine düzenlenen baskında yakalanan Oluwatofunmi Olukayo Onakoya, Ayama Asikpo, Johnkingsley Ughelu, Eamonn Akpama, Preisca Chingaira, Melissa Natalie Tanyasadwa Mago ve Melissa Rufaro Hamadziripi dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Edremit’te aylık kirası bin 300 sterlin tutarındaki villada kalan ve sürekli olarak çevreye rahatsızlık verdikleri öğrenilen zanlıların ülkede üniversite eğitimi için bulundukları öğrenildi.
Zanlılar hakkında ek tutuklama süresi talep eden polis,13 Mayıs 2021 tarihinde saat 22.30 sıralarında Edremit bölgesinde bir evden gürültü yapıldığına dair Girne Adli Şube’ye şikâyet yapıldığını söyledi.
Polis,  ihbar üzerine söz konusu adrese gidildiğini, evin avlusunda ağaçlar arasında şüpheli görülen Oluwatofunmi Olukayo Onakoya ve Ayama Asikpo’nun alıkonulduğunu ifade etti. 
Polis, ağaçlar arasında yapılan aramada naylon poşet içerisinde 40 gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu açıkladı. 
Polis memuru, evin içerisinde de arama yapıldığını; ikametgâhın salon kısmında tütün paketi içerisinde uyuşturucu madde bulunduğunu kaydetti.
Polis, evde tespit edilen Johnkingsley Ughelu, Eamonn Akpama, Preisca Chingaira, Melissa Natalie Tanyasadwa Mago ve Melissa Rufaro Hamadziripi'nin de gözaltına alındığını açıkladı. 
Polis memuru,7 zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, mahkemeye çıkarılarak haklarında 3 gün tutukluluk emri alındığını anımsattı.
Polis memuru, bu süre içerisinde uyuşturucu maddelerin analize gönderildiğini, sonuçların beklendiğini, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu belirterek, 8 gün ek süre istedi.
Aktarılan olguları değerlendiren mahkeme, haklarında soruşturma yürütülen zanlıların 8 gün daha tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Kupri Island
Kupri Island - 3 yıl Önce

ADNNA OKTAR GİBİ BUNLAR VE UYUŞTURUCU BARONLARI BUNLARI BU ÜLKEYE, BİLE İSTEYE YOLLADI.HER GİREBİLDİKLERİ ÜLKEYE DALDI BU PİSLİKLER. KİLİSE DE BUNLARI YEDİRİYOR. HAFTANIN 6 GÜNÜ FUHUŞ,UYUŞTURUCU ALKOL KUMAR, 7. GÜNÜ İSE KİLİSEDE AKLANIYORLAR.....DEVLET , BUNCA OLAYA RAĞMEN BUNLARI DEPORT ETMİYOR. ALLAH YAKSIN BU DEVLETTE BOŞUNA VEKİLLİK YAPANLARI...UMARIM BİR GÜN BU ZENCİLER BU VEKİLLERE ZARAR VERİR DE O ZAMAN ADALET !!! DİYE BÖĞÜRÜRLER.KİLİSE VE SAHTE HRİSTİYANLIK, BUNLARIN KAMUFLAJLARI..

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474