banner564

Pilli’ye açık çek

Ekonomik Örgütler Platformu, sağlık altyapısının yeniden tesis edilmesi ve güçlendirilmesi adına atılacak her adıma destek olmaya hazır olduğunu bildirdi

Pilli’ye açık çek
banner598

7 örgütten oluşan Ekonomik Örgütler Platformu’ndan bir heyet, Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi ziyaret ederek koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler için teşekkür etti ve sağlık altyapısının yeniden tesis edilmesi ve güçlendirilmesi adına atılacak her adıma destek olmaya hazır olduğunu bildirdi. Örgütler, halk sağlığı riske atılmadan gereken açılımların yapılmasını istedi. 
Yapılan açıklamaya göre Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Kıbrıs Türk Müteahhitler Birliği, Kıbrıs Türk Esnaf ve Zanaatkarlar Odası, Kıbrıs Türk Otelciler Birliği, Kıbrıs Türk İş İnsanları Derneği, Kuzey Kıbrıs Genç İş Adamları Derneği ile Kıbrıs Türk İşverenler Sendikası’ndan oluşan Ekonomik Örgütler Platformu’nun yetkilileri, Sağlık Bakanı Ali Pilli’yi ziyaret etti.
Ziyarette, Sağlık Bakanlığı’nın koronavirüs salgınına yönelik aldığı tedbirlere teşekkür eden platform temsilcileri, ilerleyen süreçte bakanlıkla birlikte hareket etmek istediklerini belirtti ve halk sağlığı riske atılmadan gereken açılımların yapılmasını istedi. 

Pilli: Salgının ekonomik boyutu da var
Sağlık Bakanı Ali Pilli de kabulde yaptığı konuşmada, şu ana kadar koronavirüsün ülkede ciddi bir salgın haline dönüşmediğini, bunda hem alınan önlemlerin, hem de halkın uyum sağlamasının büyük payı olduğunu söyledi. 
Pilli, “Elbette bu olayın sağlık yanında ekonomik boyutu da var. Biz bunun fazlasıyla farkındayız. Ancak önce halk sağlığı diyoruz ve yolumuzu bu şekilde yürüyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2020, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474