banner564

Protokol imzalandı

Posta Dairesi ile Kütüphaneciler Derneği işbirliğinde, deprem bölgelerindeki çocuklar için kitap ve kırtasiye malzemesi gönderilecek

Protokol imzalandı
banner598

KKTC Posta Dairesi Müdürlüğü ile Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği arasında, deprem bölgelerindeki çocuklara kitap ve kırtasiye malzemeleri gönderilmesi için iş birliği protokolü imzalandı.
Protokole, Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs ile Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği Başkanı Umure Örs imza koydu. Posta Dairesi Müdürü Yusuf Örs imza töreninde yaptığı açıklamada, Türkiye'de yaşanan deprem felaketinin hem Türkiye'de hem de Kuzey Kıbrıs'ta derin yaralar açtığını kaydetti.
Yusuf Örs, felakette binlerce insan, binlerce fidan, binlerce can kaybı yaşandığını, bu zor günlerde kardeşinin yaralarını sarmanın, kederde, tasada, neşede ve yasta bir olmanın çok önemli olduğunu söyleyerek, bu anlamlı kampanya fikrini ortaya koyan Kıbrıs Türk Kütüphaneciler Derneği başkanı Umure Örs'e teşekkür etti.
Protokol için yapılan görüşmede Umure Örs, Kütüpaneciler Derneği olarak "Biz ne yapabiliriz" diye yola çıktıklarını ve depremzede çocuklarına kitap ve kırtasiye malzemesi toplamaya karar verdiklerini söyledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474