banner564

Şok baskın

Aldığı ihbar üzerine harekete geçen polis boş arazide park halindeki araçta uyuşturucu buldu, iki kişi tutuklandı

Şok baskın
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da, aldığı bir ihbarı değerlendiren Narkotik Şube ekipleri, Baykal mahallesinde, boş bir arazi içerisinde tespit ettikleri araçta arama yaptı. Yapılan aramada 5 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi, Fuat Demirtaş ile Baran Yıldız isimli zanlılar gözaltına alındı. Her iki zanlı da dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı.

İhbar doğru çıktı
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Gökhan Yıldırım, 26 Şubat 2020 tarihinde, zanlıların tasarrufunda uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını söyledi. Polis, zanlıların, saat 12.00 sıralarında, Baykal mahallesinde, boş bir arazide, kiralık araç içerisinde tespit edildiklerini ifade etti.
Araçta yapılan arama sonucu 5 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirdiklerini aktaran Yıldırım, soruşturmanın yeni başladığını bildirerek mahkemeden süre talep etti.

Mahkemeden özür dilediler
Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler’in söz hakkı vermesi üzerine, her iki zanlıda, “Özür dileriz, çok pişmanız” demekle yetindi. 
Huzurundaki şahadet ve zanlıların beyanlarını değerlendiren Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, yeni başlayan tahkikatın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların, bir gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Uyuşturucu Bağımlıları
Uyuşturucu Bağımlıları - 4 yıl Önce

Kıbrıs artık bunlar gibisinden bıktı yeter pislikleri bitmiyor pis torbacılar 50 kere girip çıktılar hala akıllanmıyorlar nedir çektiğimiz çoluk çocuğumuzu sokağa bırakamıyoruz bunlar gibileri yüzünden

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473