banner564

Temennisi istikrarlı hükümet

Cumhurbaşkanı Tatar, demokratik seçim sürecine katılanlara teşekkür etti

Temennisi istikrarlı hükümet
banner598

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, ülkede istikrarlı hükümetlerin oluşması, ciddi reform çalışmalarının hayata geçirilebilmesini diledi. Tatar,  dün saat 12.00’de Şehit Tuncer İlkokulu’ndaki 145 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Tatar’la birlikte eşi Sibel Tatar da aynı sandıkta oy verdi.
Oyunu kullandıktan sonra basına açıklama yapan Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, “Dileğimiz ve temennimiz sandıktan bir iradenin çıkmasıdır” şeklinde konuştu.
Yurt dışında on binlerce Kıbrıslı Türkün yaşadığını anımsatan Tatar, “Keşke yasalar düzenlenebilse de bu vatandaşlarımız da oylarını kullanabilse” dedi.
Ersin Tatar, “Kıbrıs’ta bir devletimiz var, burasının kendi egemenliğimizde yönetilmesi, Kıbrıs Türk halkının geleceğinin çok daha emin, güvenli, refah olmasının mücadelesi içindeyiz. Bunu da buradan bütün dünyayla paylaşıyoruz” dedi.
Ülkede istikrarlı hükümetlerin oluşması, ciddi reform çalışmalarının hayata geçirilebilmesini dileyen Tatar, demokratik seçim sürecine katılanlara ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Cumhurbaşkanı, seçim sonuçlarının KKTC halkına hayırlı olmasını da diledi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473