banner564

Temizlikte sıra Gazimağusa’da

Sanayi Odası’nın Alayköy’de başlattığı temizlik çalışması devam ediyor

Temizlikte sıra Gazimağusa’da
banner598

Gazimağusa Organize Sanayi Bölgesi’nde, Kıbrıs Türk Sanayi Odası ile Gazimağusa Belediyesi iş birliğinde temizlik çalışması başlatıldı.
Kıbrıs Türk Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Ersözlü yaptığı açıklamada, iki hafta önce Alayköy Sanayi Bölgesi’nde başlattıkları temizlik çalışmasını şimdi Gazimağusa Sanayi Bölgesi’nde başlattıklarını söyledi.
Ersözlü, Sanayi Odası öncülüğünde, Sanayi Dairesi, Gazimağusa Belediyesi ve bölgedeki sanayicilerle birlikte güzel bir çalışma gerçekleştireceklerini ifade etti.
Temizliği gerçekleştirmenin yanı sıra idamesinin de önemli olduğuna dikkat çeken Ersözlü, ellerinden geldiğince tüm sanayi bölgelerinde kademeli olarak temizlik çalışması başlatacaklarını açıkladı.
Sanayi Dairesi Müdürü Mustafa Yeşil de, çalışma nedeniyle Sanayi Odası Başkanı’na selamlarını ileterek, teşekkür etti.
Sanayi olmadan, ekonomi olmadan, siyaset ve siyasi faaliyetlerin olamayacağını kaydeden Yeşil, siyasi faaliyetlerin ekonominin üzerinde şekillendiğini kaydetti.
Temizlenen yerlerin korunmasına vurgu yapan Yeşil, “Lütfen temiz bulduğumuz gibi bırakalım” dedi.
Gazimağusa Belediyesi Temizlik Birimi Amiri Doğan Özüşen ise Gazimağusa Belediyesi olarak bu tip faaliyetlere destek verdiklerini söyledi.
Özüşen, daha kaliteli hizmet verme adına paydaşların yanında olacaklarını, yapılan işlerin kalıcı olabilmesi için altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi gerektiğine işaret etti.
 

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2021, 04:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
Magusalı
Magusalı - 3 yıl Önce

Siz gidin Mağusa belediyesi önündeki korulukta oluşan ve temizlenmeyen oluşuma bakınız. Ondan sonra sanayi bölgesine. Her yer çöplük.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474