banner564

Vay benim memleketim

Alkolün dozunu kaçıran 3 arkadaş; kendilerine yan bakıldığı gerekçesiyle iki kişiyi komaya sokana kadar darp etti; biri beyin kanaması geçirdi, diğerinin kemikleri kırıldı

Vay benim memleketim
banner598

Suna ERDEN
Girne’de bir eğlence mekanının park alanında yaşanan olayda, aşırı derecede alkollü olan 
Kemal Davulcular, Ahmet Topaloğlu ve Hüseyin Atasayar, “Bize neden yan baktınız” diyerek sataştıkları iki kişiyi hastanelik edene kadar darp etti.
Zanlılar tarafından darp edilen Kadreddin Koç beyin kanaması geçirdi; Yavuz Buğra Tüken’in ise burun ve kaburga kemikleri kırıldı.
Olayın ardından 3 zanlı tutuklanırken, hastaneye kaldırılan yaralılardan Kadreddin Koç’un hayati tehlikesi olduğu açıklandı.
Duruşmada olguları aktaran polis, olayın 9 Nisan 2023 tarihinde saat 01.15 sıralarında Karaoğlanoğlu Caddesi üzerinde meydana geldiğini belirtti.
Polis memuru, bir işletmenin park alanı içerisinde Kemal Davulcular, Ahmet Topaloğlu ve Hüseyin Atasayar’ın kendilerine yan baktıkları gerekçesiyle Kadreddin Koç ve Yavuz Buğra Tüken'e sataştıklarını söyledi. Polis, önce sözlü olarak iki şahsa sataşan 3 zanlının daha sonra fiziksel saldırıya geçtiğini açıkladı. Polis memuru, zanlıların Koç ve Tüken’i tekme, tokat darp ettiklerini belirtti.

Başına aldığı darbeler komaya soktu
Polis memuru, Koç’un başına aldığı darbeler sonucu beyin kanaması geçirdiğini, Tüken'in ise burun ve kaburga kemiklerinin kırıldığını belirtti.
Koç’un Lefkoşa Devlet Hastanesi Beyin Cerrahisi servisinde kontrol altına alındığını kaydeden polis, Tüken'in ise Girne Dr. Akçiçek Hastanesi Cerrahi Servisinde müşahede altına alındığını açıkladı.
Olayın ardından zanlıların gözaltına alındığını kaydeden polis, yapılan kontrolde Kemal Davulcular’ın olay esnasında 180, Ahmet Topaloğlu’nun 212 ve Hüseyin Atasayar’ın ise 171 promil alkol etkisi altında olduklarını belirlediklerini açıkladı.
Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini, alınması gereken ifadeler ve incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu ve Koç'un hayati tehlikesinin sürdüğünü belirterek, zanlıların ilk etapta 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme haklarında ‘ağır yaralama, vahim zarar, ciddi darp, sarhoşluk ve rahatsızlık’ suçlarından soruşturma yürütülen zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
savas anlıktan
savas anlıktan - 1 yıl Önce

adam öldürmeye teşebbüsden ne farkı kalmış ki bu yaşanan vehametin.

Vatandaş
Vatandaş - 1 yıl Önce

Allah bin belalarını versin,lanet olsun yüzlerine gözlerine UBP, işte memleketi böyle ayılarla doldurdu..

Mehmet tok
Mehmet tok - 1 yıl Önce

Dingonun haninda hersey normaldir

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473