banner564

Yetkililer önlem almalı

Boğaz Piknik Alanı’nı yine çöplüğe döndü; çevreyi kirletilmiş gören duyarlı vatandaşlar isyan etti

Yetkililer önlem almalı
banner598

Ülkenin en fazla uğrak yerlerinden biri olan Boğaz Piknik Alanı’nın kamuya açık kısmı yine çöplüğe döndü.  Çevreyi kirletilmiş gören duyarlı vatandaşlar isyan ederek, “Yetkililer ülkemizin en güzel bölgelerinden biri olan piknik alanıyla daha çok ilgilensinler. Gerekirse sorumluları bulup ceza yazsınlar” dedi.  
Boğaz Piknik alanı yine çöplüğe döndü. Etrafa atılan şişeler ve çöpler üzen görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.  
Keyifli vakit geçirmek için piknik alanına giden ancak geride çöpünü bırakan duyarsız kişiler, doğayı kirletti.   
Piknik alanında çöp konteynerleri olmasına rağmen çevrenin çöplerle dolu olması duyarsızlığın boyutunu gözler önüne serdi. 
Ağaç diplerinde, yeşil alanlarda, piknik masalarının etrafında biriken çöpler aileleriyle güzel bir gün geçirmek için Boğaz’a gidenleri üzdü. 
Diyalog’a ihbarda bulunan vatandaşlar, “çevremize karşı duyarlı olalım” çağrısında bulunurken,  bölgede daha fazla denetim yapılması gerektiğini belirtti. Bir başka vatandaş da” Boğaz Piknik Alanının hali beni üzdü. Yetkililer ülkemizin en güzel bölgelerinden biri olan piknik alanıyla daha çok ilgilensinler. Gerekirse sorumluları bulup ceza yazsınlar” ifadesini kullandı. 


 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ziya
Ziya - 2 yıl Önce

Ma hangi yetkililerden bahsedersiniz be arkadaş,Ataoğlu denen şu Allhın belasındanmı? Zehiri zıkkımı olsun ensemizden aldığı maaşın...

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Allah Allah çakma İngiliz kktcliler sicmadan piknik yapmayi ogrenememis mi önce bokunu pisliğini atmamayi öğren sonra ona buna maaş geyiği yap

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474