Gazimağusa Belediyesi Zabıta Birimi ihbar üzerine gerçekleştirdiği denetimler sonucu 2 iş yerini mühürledi, tarihi geçmiş ürünler tespit ettiği bir işyerine de cezai işlem uyguladı.
Gazimağusa Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, farklı kültüre ait yemekler yapan restoran ve aynı zamanda fırın olarak da çalıştırılan iş yeri, yapılan denetimler sonucu hijyen koşullarına aykırı ve insan sağlığını tehdit eder şekilde üretim yaptığı için Zabıta Birimi tarafından mühürlendi.
İş yerinde tespit edilen 238 paket sosis, söz konusu fırında üretilerek satışa sunulan 26 adet ekmek ve hijyen koşullarına aykırı muhafaza edildiği tespit edilen hamur, Zabıta Birimi ekipleri tarafından el konularak imha edildi.
Denetimler kapsamında bir iş yerinde ise çok sayıda donmuş ürün, hazır çorba, paketli gıda ürünü ile kahvaltılık gevreğin tarihi geçmiş şekilde satışı yapıldığının tespit edilmesi üzerine söz konusu ürünlere Zabıta Birimi ekipleri tarafından el konuldu, iş yerine ise cezai işlem yapıldı.
Öte yandan yapılarla ilgili denetimlerini sürdüren Gazimağusa Belediyesi İmar Birimi, 31 Ocak 2023 tarihinde bir şahsın, kirasında bulunan ahşap büfe ve ahşap pergolaya izin verilemeyecek şekilde ilaveler yaptığı tespit edilmesi üzerine ihbar ışığında büfeyi mühürleyerek faaliyetlerini durdurdu.
Zabıtalar görevde
Gazimağusa Belediyesi ekipleri, hijyen kurallarına uymayan 2 iş yerini mühürledi, tarihi geçmiş ürünlere el koydu
YORUM EKLE
YORUMLAR
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER


İsim verseniz iyi olur bilelim