banner564

Durumu perişan

2 kez beyin kanamasına bağlı felç geçirerek yürümekte bile zorlanan Kani Esen’e çalışabilir raporu verilerek maaşı kesildi

Durumu perişan
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
İskele’ye bağlı Ziyamet köyünde eşi ile birlikte yaşayan Kani Esen zor günlerden geçiyor. 2 defa beyin kanamasına bağlı felç geçiren ve iş göremez duruma gelen Kani Esen’e çalışabilir raporu verilerek, maaşının kesildiği ileri sürüldü. İlaçlarını alamayan, yiyecek ekmek bile bulamayacak duruma geldiğini söyleyen Kani Esen ve eşi Özgür Esen, yaşadıkları mağduriyeti Diyalog muhabirine anlattı.
Çalışabilir raporu verildi
Diyalog’a konuşan Özgür Eser, eşinin 2 defa beyin kanamasına bağlı felç geçirdiğini ve iş göremez duruma geldiğini söyledi. Eşinin yürümekte dahi zorlandığını belirten Esen, yüzde 35 çalışabilir raporu verilerek, eşinin devletten aldığı maaşın kesildiğini ve zor durumda kaldıklarını ifade etti.
5 kuruş paramız yok
Eşinin değil çalışmak, ihtiyaçlarını gidermek için yürüyemediğini belirten Esen, aldıkları yardım maaşı ile zar zor geçindiklerini ancak maaşın kesilmesi ile birlikte eve ekmek alacak paralarının dahi kalmadığını belirterek, devletten yardım talep etti.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zeynel
Zeynel - 4 yıl Önce

Bu kadını çok iyi tanıyorum, her gittigi yerde insanlara camur ve iftira atan, gittigi dairelerde memurlara hakaret eden bir tip. Bence onun icin kedilmistir yardimi.

Veli
Veli @Zeynel - 4 yıl Önce

yahu bu ne hal boyle? Nerdeyse kadini linc edeceksiniz. Insanlara camur atiyormus yok bilmem nbe. HAKKI VARSA adamin maasini almasi lazim. Sana mi soracaklar yok camur mu attiydi yok igtira mi attioydi. Ne yamuk dedikodular bunlar. Hepinize de cok ayip.

Deniz
Deniz - 4 yıl Önce

Ben bizzat bu adamın kızı ben 16 kardeşim 10 yaşındaydık sokağa atıldığımızda bizi o evde az aç bırakmadılar tuvaletimizi yaptırmadılar duş aldırmadılar kilitleyip sakladığın erzaklar bitti mi etme bulma dünyası Allah’ın adaletine inanın eden ettiğini çekmeden ölmez

Ismet
Ismet - 4 yıl Önce

Bu kadin yıllar önce kocasının ilk esinden olan 13 ve 15 yaslarinda olan iki kiz cocugunu sokaga atmisti. Onun gunahini cekiyorlardir simdi.

Veli
Veli @Ismet - 4 yıl Önce

Tam mahalle dedikodusuna cevirdiniz olayi. Herkesi bu sekilde kotulemek cok ayip hepinize,

Ibrahim
Ibrahim @Ismet - 4 yıl Önce

Kocasina sattirmis oldugu tarlalarin ve traktorun parasini ne yspmislar. Gercekten magdur olsalardi eminim yardimci olurlardi.

ozlem ozogmen
ozlem ozogmen - 4 yıl Önce

yani buda muge boyaci denktas gibiymis hep bana hep nana talana calmaya hortuma bok atmaya her sey var bu bizim mugecik boyaci denktas

Veli
Veli @ozlem ozogmen - 4 yıl Önce

Abi ne dedigin kime soyledigin bellei degil? Ne alakasi var Muge Boyaci ile bu haberin? Eger bir alakasi varsa acikla da biz de bilelim.

kerem
kerem - 4 yıl Önce

hade lan bırakın yalanı dolanı çocuklara bunu yaptıysa beş kuruş vermeyin

Cengiz
Cengiz - 4 yıl Önce

Veli kardeş ilgili haberde kuruldan gecemedigi yaziyor zaten. Yani kurul 35 puan vermis. Doktorlar uygun bulmamis yardim almasini sen niye boyle ofkeye kapildin anlamadim. O zaman her ajitasyon yapana yardimmi versin bu devlet neyin kafasini yasoyorsun.

Veli
Veli @Cengiz - 4 yıl Önce

Cengiz kardes, kuruldan gecememsinin sebebi,yok herkese hakaret etmismis , yok cocuklari sokaga atmisimis, yok iftiraciymis, vesayre ,vesayre bunlarla alakali degil. Kanunlar boyle calismaz.

Yani doktorlar kuruldan gecirmemisse bunun sebei " AMAN BU COK BETNAM BIRISI O YUZDEN GECIRMEYELEIM" diyerek olmamistir emin olun.

Bunlar tam kahve dedikodulari. Kanunlarda bes kurus degeri yok.

Özgür
Özgür - 4 yıl Önce

Kim ne yazarsa kendine ben kendime baka bilirim Allaha şükür ama hasta bir insanı ne yapmasa yapsın yargılamak kula düşmez ben dahil ben niye bırakıp çalışamıyorum çünkü kendi ihtiyacını göremiyor her ne olursa olsun ben kendimi dünmüyorum sadece kocamın sağı için verdim veli beye de çok teşekkür bu hastalıktır kimse sonun ne olacağını bilemez ve ne zorluk olursa olsun yinede kocamın sonuna kadar yanındayım her sıklığında katlanırım katlanıyorsa Allah büyüktür

Veli
Veli @Özgür - 4 yıl Önce

Rica ederim. Kimsenin bu sekilde dedikodular yuzunden baskalarini linc etmeye calismasi dogru degil. Bu medeniyete sigmaz.

Ben ne sizi ne de buradaki kimseyi tanimiyorum , fakat her ne olursa olsun bu seilde LINC kulturne karsiyim. Bunlar dogru haraketler degil.

Sonunda kimse kimsenin ne cektigini, ne sartlar altinda yasadigini bilemez. Hic kimse disardan gorundugu gibi degildir. Herkes birbirine saygi gostermeli yoksa toplum olmaktan cikar yamyam kabilelerine doneriz.

Umarim sorunlariniz hallolur ve daha iyi gunler sizi bekliyordur. Esinize de gecmis


SIRADAKİ HABER

banner608

banner473