Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman, 2026’nın Kıbrıs Türk halkı için “yeniden doğuş” yılı olacağını vurgu-ladı. Erhürman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, halka olan güvenini vurgulayarak, “Hep birlikte çok çalışacağız” dedi.
Cumhurbaşkanı Erhürman şunları belirtti:
“2025, pek çok alanda "bu böyle gitmez"in Kıbrıs Türk halkının aklında ve yüreğinde artık tamamen netleştiği yıl oldu.
2026, yine pek çok alanda bu halkın "yeniden doğuşu"nun taşlarını hep birlikte döşeyeceğimiz yıl olacak.
Ne "biz böyle iyiyiz" diyenlerin çabalarına, ne de karamsarlığa yenileceğiz.
Hep birlikte çok çalışacağız. Benim halkıma güvenim tam.
Çocuklarımıza bırakırken yüzümüzün kızarmayacağı bir ülkeyi hep birlikte yaratma yolundaki adımları 2026'da atmaya başlayacağız.
Umut nerede diye soruyorsanız yeri bellidir: Çocuklarımızın, gençlerimizin gözlerine bakın. Alın gülüm-semelerini, yüreğinize yerleştirin ve arkanıza bakmadan yürüyün. Ben öyle yapacağım...”
‘Halkıma güvenim tam’
Erhürman “2026 pek çok alanda bu halkın yeniden doğuşunun taşlarını hep birlikte döşeyeceğimiz bir yıl olacak” dedi ve ekledi
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME

