banner564

‘Toplumun  yüzü gülecek’

Esentepe Ocak Örgütü binasının açılışında konuşan Akansoy, “Ülkeyi kaostan çıkarmanın formülü CTP iktidarıdır” dedi

‘Toplumun  yüzü gülecek’
banner598

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi Esentepe Ocak Örgütü binasının açılışı yapıldı.
Verilen bilgiye göre, açılışa, CTP Genel Sekreteri, Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy, Girne İlçe Başkanı, Girne Milletvekili Ongun Talat, Girne bölgesi milletvekilleri, Esentepe Ocak Örgütü yöneticileri ve partililer katıldı.
Kokteyl düzenlenen açılışta Esentepe Ocak Örgütü Başkanı Mehmet Nasiboğlu, Talat ve Akansoy konuşma yaptı. Açılışa, CTP’nin Esentepe Belediye Başkan adayı İbrahim Beyazbayram da katıldı.
CTP Genel Sekreteri Asım Akansoy, açılışta yaptığı konuşmada, “ülkenin çok büyük bir kaosa sürüklendiğini, bu kaostan çıkmanın tek formülünün de CTP iktidarı” olduğunu dile getirdi. Kıbrıs Türk halkının hiç görülmemiş zor bir süreçten geçtiğine vurgu yapan Akansoy, toplumun yüzünün güleceği günlere ulaşması için var güçleriyle çalışacaklarını belirtti.
CTP’nin birçok bölgede belediye başkan adayını belirlediğine işaret eden Akansoy, yerel seçimlerde elde edilecek başarının ardından önümüzdeki yıl erken seçime gidilmesi için uğraşacaklarını kaydetti. Akaknsoy, CTP’yi tek başına iktidara taşıyacak, Kıbrıs Türk halkını bu kaos ortamından çıkaracaklarını kaydetti.

Talat: Saldırı ne kadar büyükse…

Girne İlçe Başkanı Ongun Talat da konuşmasında, Kıbrıs Türk halkının iradesine son zamanlarda görülmemiş büyük bir saldırı gerçekleştiğini ancak saldırı ne kadar büyükse CTP’nin direnişinin de en az o kadar büyük olacağını vurguladı.
Ekonomik anlamda ciddi bir yoksullaşma sürecinden geçildiğinin altını çizen Talat, ayrılıkçı siyaset yürütülerek, Kıbrıs Türk halkını yeniden içe kapatmaya dönük bir çalışma sergilendiğini ifade etti. CTP olarak alternatif bir iktidar anlayışını toplumun tüm kesimleriyle paylaştıklarını ve bunu yapmaya da devam edeceklerini dile getiren Talat, Kıbrıs Türk demokrasisine sahip çıkacak bir iktidarın ülkeyi yönetmesi gerektiğini söyledi.
25 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere de değinen Talat, Esentepe Belediye Başkan adaylarının İbrahim Beyazbayram olduğunu anımsattı ve bu bölgede zaferi elde etmek için çalışmaların son sürat devam ettiğini aktardı.

Nasiboğlu: Beyazbayram kazanacak
Esentepe Ocak Örgütü Başkanı Mehmet Nasiboğlu da, yenilenen örgüt binası açılışında yaptığı konuşmada, bölgede çalışmalara devam ettiklerini ve Belediye Başkan adayı İbrahim Beyazbayram’ın seçimi kazanacağını belirtti.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473