Milli Eğitim Bakanlığı ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi iş birliğinde, Tangül ve Ünal Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı sponsorluğunda gerçekleştirilen 1. Uluslararası Pozitif Okullar ve İyi Oluş Kongresi dün tamamlandı.
Acapulco Otel’de yer alan kongrenin açılışına, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Genel Ortaöğretim Dairesi Müdürü Cengiz Uzun, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri ile üst düzey yetkililer, akademisyenler ve öğretmenler katıldı.
Açıklamada, kongrenin, 16 - 17 Mayıs tarihlerinde, “Çeşitli ülkelerden ve tüm bilim dallarından iyi oluş temalı çalışmaları bir araya getirerek, nitelikli bilimsel bir platform oluşturmak, pozitif düşünme ve iyi oluş alanında çalışan ya da çalışma potansiyeli olan bilim insanları ile alan uygulayıcılarını bir araya getirmeyi” amaçladığı belirtildi.
10 farklı ülkeden bilim kurulu üyesinin de yer aldığı kongrede, 30 farklı ülkeden 170 farklı akademik bildirinin sunumu gerçekleştirilirken, program kapsamında, “Eğitimde İyi Oluş: Mevcut Durum ve Çözüm Önerileri” Paneli, 2. Pozitif Okullar ve İyi Oluş Çalıştayı, eğitimler, atölye çalışmaları düzenlendi.
Kongre kapsamında düzenlenen Zirvede Birkan Uzun Resim Yarışması’nda dereceye girenlere öğrencilere de ödülleri törenle Birkan Uzun’un annesi Hatice Uzun ve babası Cengiz Topel Uzun tarafından takdim edildi.
Üst düzey katılım oldu
Tangül ve Ünal Çağıner Çocuklara Yardım Vakfı sponsorluğunda gerçekleştirilen eğitim kongresi tamamlandı
YORUM EKLE
SAYFALARTüm Sayfalar
Gazimağusa Kaza Mahkemesinde Asli Celpname No:25/2025 Tereke İstida No:101/2011
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 288-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname no:30/25
Gazimağusa Aile Mahkemesi Dava No 233-2025
Celpname (E.2,N.1)
Girne Kaza Mahkemesi Dav No 588-2025
Lefkoşa Kaza Mahkemesi- Celpname
GAZİMAĞUSA KAZA MAHKEMESİ TEREKE İLANI
GÜZELYURT KAZA MAHKEMESİ CELPNAME
SIRADAKİ HABER

